Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει με τα εσώρουχα της στο μπαλκόνι [εικόνα]

15/04/19 • 17:40 | UPD 15/04/19 • 17:40

Newsroom eleftherostypos.gr

Μαρία Κορινθίου και εσώρουχα είναι ένα δίπτυχο που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανένα. Η νέα της φωτογραφία στο Instagram θα...σε συγκινήσει.

Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για πολλά τέτοια από τη Μαρία Κορινθίου στο προσεχές μέλλον. Κρίνοντας από αναρτήσεις της, η ηθοποιός βρέθηκε στην Ιταλία για να κάνει επαγγελματική φωτογράφιση για εσώρουχα και ήδη από την προηγούμενη βδομάδα έχει δείξει κάποιες λήψεις. Είναι πάλι μια απ΄αυτές τις περιπτώσεις.

Αν υπάρχει μια Ελληνίδα που μπορεί να αναδείξει την κουλτούρα του σχεδιασμού των Ιταλών, αυτή είναι η Μαρία. Με το μελαχρινό μαλλί φαινόταν σαν μια Ιταλία από τον βορρά της χώρας και αναδείκνυε όλη τη χάρη της. Με το ξανθό είπε να δώσει την ευκαιρία στον ανταγωνισμό να την πλησιάσει, έστω κι από απόσταση. Αυτό όμως δεν την βγάζει από την πρώτη θέση.

Ειδικά όσο ποστάρει φωτογραφίες όπως η ακόλουθη. Η Μαρία Κορινθίου είναι ένα ιταλικό όνειρο. Βγαλμένη από τις πιο αισθησιακές και ρομαντικές ιταλικές ταινίες του ’60. Με μια πετσέτα στο κεφάλι και με τα λευκά της εσώρουχα, η Μαρία στέκεται στο μπαλκόνι και ατενίζει το δρόμο. Όσο αυτή ατενίζει το δρόμο, ο ανδρικός πληθυσμός ατενίζει το χυμώδες κορμί της.

Copy link
Powered by Social Snap