Τζένη Μπαλατσινού: Ευχαριστούμε τον κόσμο για τις ευχές του [βίντεο]

15/04/19 • 16:06 | UPD 15/04/19 • 16:06

Newsroom eleftherostypos.gr

Στις πρώτες δηλώσεις σε κάμερα μετά την ανακοίνωση του γάμου με τον Κικίλια, η Μπαλατσινού παρέμεινε συγκρατημένη και ευχαρίστησε τον κόσμο.

Η γνωστοποίηση του γάμου της με τον Βασίλη Κικίλια την περασμένη Τετάρτη, αποτέλεσε κεντρικό θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές. Εκείνη είχε αρκεστεί σε μια λιτή δήλωση στις πρώτες στιγμές. Χθες όμως, η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε σε ένα event και δεν θα ήταν δυνατό να αποφύγει τις ερωτήσεις.

Μετά την εμφάνιση του Βασίλη Κικίλια στους Αταίριαστους την ημέρα που δημοσιεύτηκε η αγγελία του γάμου, η παρουσιάστρια στάθηκε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις.

Λίγο πριν ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στον γάμο που θα γίνει τον Ιούνιο. Μη φανταστείτε ότι είπε πολλά. Άλλωστε, όπως κράτησε άγνωστο για όλους το γεγονός ότι ήταν ακόμα μαζί με τον βουλευτή, το ίδιο θέλει να κάνει και για τις λεπτομέρειες του γάμου. Τουλάχιστον, μέχρι να έρθει η στιγμή να μοιραστεί λεπτομέρειες.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τα γλυκά του λόγια, την αγάπη και τις ευχές του, είναι πολύ συγκινητικό. Είμαι πολύ χαρούμενη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Θεωρώ ότι η προσωπική ζωή του καθενός είναι πραγματικά αυτό που λέει και η λέξη και από εκεί και πέρα είναι σημαντικό όσο μπορούμε τα πράγματα που αγαπάμε να τα επικοινωνούμε με τον τρόπο που εμείς κρίνουμε σωστό».

Copy link
Powered by Social Snap