Δεν μακροημέρευσε η σχέση της Σπυροπούλου με τον επιχειρηματία [βίντεο]

09/04/19 • 15:11 | UPD 09/04/19 • 15:11

Newsroom eleftherostypos.gr

Πριν καν εξελιχθεί σε κάτι που να μπορεί να θεωρηθεί σχέση, το φλερτ ανάμεσα σε Φίλιππο Βαρβέρη και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τελείωσε.

Δεν πάνε πάνω από δύο βδομάδες από τότε που η εκπομπή Όλα Λάθος του Πέτρου Κωστόπουλου έπαιζε βίντεο όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεχόταν το πρέσινγκ από νεαρό άντρα και εν τέλει φιλιόντουσαν. Στην πορεία αποδείχτηκε ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο Φίλιππος Βαρβέρης και για πολλούς θεωρήθηκε ο νέος της σύντροφος.

Πολλές φορές όμως είναι απλώς αυτό που φαίνεται και τίποτα περισσότερο. Όταν βρίσκεται κάποιος στον κόσμο της σόουμπιζ καταλαβαίνει πως υπάρχουν μόνο δύο ενδεχόμενα. Η σχέση και η μη σχέση. Στο εν λόγω βίντεο φαινόταν ξεκάθαρα πως ήταν μια γνωριμία που πήγαινε να εξελιχθεί σε κάτι, αλλά με τίποτα δεν θα το έλεγε κανείς σχέση. Κι η ίδια η Σπυροπούλου δεν το αποκάλεσε έτσι όταν ρωτήθηκε.

Ό,τι κι αν ήταν πάντως, φαίνεται πως ολοκλήρωσε τον κύκλο του. Και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η δημοσιότητα που πήρε.Όπως αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου στο Ευτυχείτε, ο Φίλιππος Βαρβέρης ήθελε να γνωρίσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά ο ντόρος από το επίμαχο βίντεο ήταν ένα σοκ.

Μάλιστα, η Καινούργιου είχε έναν διάλογο με τον Βαρβέρη. Εκεί ο επιχειρηματίας έδειξε πως ενοχλήθηκε και της είπε χαρακτηριστικά «τι να έκανα ρε Κατερίνα; Να έπαιρνα τηλέφωνο σε εκπομπές να ζητούσα να μην το παίξουν;». Εκείνο που έκανε εντύπωση είναι ο ισχυρισμός της Έλενας Πολυκάρπου ότι ο κύριος Βαρβέρης είχε σχέση με άλλη κοπέλα όταν έγινε ό,τι έγινε.

Copy link
Powered by Social Snap