Για το πως προφέρει το ρο

Καινούργιου: Όταν ήμουν στον Alpha με κορόιδευαν από αντίπαλο κανάλι

08/04/19 • 16:09 | UPD 08/04/19 • 16:09

Newsroom eleftherostypos.gr

Η προφορά της και ο τρόπος ομιλίας ήταν πάντα προφανής στόχος για να την κοροϊδέψουν. Μια εποχή όμως είχε γίνει ανυπόφορο για την Καινούργιου.

Λένε πως το bullying δεν είναι αυτό που σου κάνει ο άλλος, αλλά το σημείο που τον αφήνεις να δει ότι είσαι ευάλωτος. Όσο περισσότερο δείχνεις ότι πονάς, τόσο θα το συνεχίζει. Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως για ένα μεγάλο διάστημα έδειξε να ενοχλείται και να την καταβάλλει το bullying που δέχτηκε.

Η ίδια το ορίζει ως τέτοιο στη συνέντευξη που έδωσε στο TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα. Άρα το βίωσε και σε τόσο έντονο βαθμό.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι όταν ήταν στο Δέστε Τους, υπήρξαν εκπομπές σε αντίπαλο κανάλι που εστίαζαν στην εκφορά του ρο και γενικώς στον τρόπο που μιλάει. Κι αν τον πόλεμο των απέναντι τον αντέχεις, τον πόλεμο εκ των έσω δύσκολα. Δέχτηκε και τέτοιον όπως εξηγεί, με στελέχη καναλιού που ήταν στο παρελθόν να κάνουν τα πάντα για να τη διώξουν.

«Υπήρξε όμως μια περίοδος που πέρασα πολύ άσχημα. Όταν ήμουν στον Alpha και στο “Δέστε τους”, από απέναντι κανάλι συνεχώς κορόιδευαν από την εμφάνισή μου και τον τρόπο εκφοράς του λόγου μου μέχρι και τη θέση μου στην εκπομπή. Επίσης στο παρελθόν σε κανάλι που εργαζόμουν είχα αντιληφθεί πως δεν με ήθελαν και έκαναν τα πάντα για να μην υπάρχω εκεί. Υπήρχε αρνητικό κλίμα. Δεν με πίστευαν. Πολλές φορές γύρισα σπίτι και έκλαψα. Με την επιμονή μου όμως και τον καλό μου χαρακτήρα πήγα παρακάτω. Πλέον και εισπράττω πολλή αγάπη στη δουλειά και δίνω πολλή αγάπη. Και θα σου ξαναπώ ότι αυτό έχει να κάνει και με τον Θέμη Μάλλη».

Copy link
Powered by Social Snap