Το αποκάλυψαν στο Πρωινό

Ξανά έγκυος η Δούκισσα Νομικού – Σε πόσο καιρό θα γεννήσει; [βίντεο]

26/03/19 • 17:20 | UPD 26/03/19 • 17:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Σήμερα το πρωί στο Πρωινό ο Άρης Καβατζίκης προλόγισε το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη Δούκισσα Νομικού που διανύει τη 2η εγκυμοσύνη της.

Όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πάντα ένα από τα 2-3 καλά περιοδικά που ασχολούνται με την ελληνική σοουμπίζ, το οποίο έχει σε αποκλειστικότητα την είδηση. Έτσι, τώρα είναι ο Άρης Καβατζίκης και το περιοδικό Hello, όπου είναι διευθυντής σύνταξης, για να αποκαλύψει ότι η Δούκισσα Νομικού είναι ξανά έγκυος.

Ακριβώς ένα χρόνο πριν η Δούκισσα Νομικού έφερνε στη ζωή το πρώτο παιδί του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο Σάββας Θεοδωρίδης γιόρτασε χθες τα πρώτα του γενέθλια και η μαμά Δούκισσα θυμήθηκε τη μέρα που τον γέννησε με σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Πού να ήξερε ότι η μοίρα θα τα έφερνε έτσι ώστε να μαθευτεί την ίδια μέρα πως είναι για δεύτερη φορά έγκυος; Όπως ανέφερε στο Πρωινό ο Άρης Καβατζίκης, το περιοδικό Hello αποκαλύπτει στην αυριανή του έκδοση λεπτομέρειες για το χαρμόσυνο νέο. Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στον 3ο ή 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και στις αρχές του επόμενου φθινοπώρου αναμένεται να έχει στην αγκαλιά της το αδερφάκι του Σάββα.

Στο Πρωινό μάλιστα υποστήριξαν τη βεβαιότητα της εγκυμοσύνης κι από το γεγονός ότι δεν έβαφε το μαλλί της τελευταία. Ο Άρης Καβατζίκης προς τιμήν του εξήγησε ότι δεν θα το αποκάλυπτε αν δεν ήταν ανακοινώσιμο.

Πολύ λογικά λοιπόν είδαμε τις προάλλες τη Δούκισσα Νομικού σε δημόσια εμφάνισή της να μην δείχνει και τόσο μεγάλη κάψα να κάνει κάτι τηλεοπτικά. Σύντομα η ζωή της θα είναι γεμάτη από δύο παιδιά. Πού χώρος για τηλεόραση;

Copy link
Powered by Social Snap