Στη δημοσιότητα τα στοιχεία για την περιουσία τους

Τι προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ

26/09/16 • 15:48 | UPD 26/09/16 • 18:18

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, η δικαστική διαμάχη των Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, θα επικεντρωθεί στην επιμέλεια των παιδιών τους και όχι στην μοιρασιά της περιουσίας τους.

Το ζευγάρι το οποίο γιόρτασε δύο χρόνια γάμου λίγο πριν το διαζύγιο, έχει υπογράψει ένα ισχυρό προγαμιαίο συμβόλαιο που προβλέπει με κάθε λεπτομέρεια το πώς θα διαιρεθεί η τεράστια περιουσία τους που αγγίζει τα 400 εκατ. δολάρια, σε περίπτωση διαζυγίου.

Όπως αναφέρει το TMZ, το οποίο ανακοίνωσε πρώτο την είδηση – βόμβα του χωρισμού τους, λίγο πριν παντρευτούν, Τζολί και Πιτ υπέγραψαν ένα συμβόλαιο που δεν «σπάει» με τίποτα.

Οι «Μπραντζελίνα» έχουν συνολικά 12 ακίνητα τα οποία απέκτησαν είτε πριν παντρευτούν, είτε πριν καν αρχίσουν καν να βγαίνουν.

Τα επτά  από αυτά ανήκουν στον Πιτ και τα δύο στην Αντζελίνα. Υπάρχουν ακόμα 3 ακίνητα τα οποία αγόρασαν πριν παντρευτούν το 2014.

Αυτά τα 3 αυτά σπίτια, περιλαμβάνουν έναν αμπελώνα στη Γαλλία (εκεί όπου έγινε και ο γάμος τους), μια έπαυλη στη Νέα Ορλεάνη και ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, ωστόσο δεν είναι γνωστό πώς θα χωριστούν. Το σίγουρο είναι πως όλα προσυμφωνημένα.

Ολα δείχνουν ότι ο πόλεμος ανάμεσά τους θα γίνει για την επιμέλεια των παιδιών, αφού ο Μπραντ θα αγωνιστεί σκληρά για τη φυσική επιμέλεια των 6 παιδιών του.

Η Αντζελίνα από την πλευρά της διεκδικεί την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών.

Copy link
Powered by Social Snap