Και η Κάιλι Τζένερ στο κλαμπ των απατημένων Καρντάσιαν

18/03/19 • 14:45 | UPD 18/03/19 • 14:45

Newsroom eleftherostypos.gr

Οι απιστίες στην οικογένεια των Καρντάσιαν δε λένε να σταματήσουν, με την Κάιλι Τζένερ να βρίσκεται προ του χωρισμού από τον Τράβις Σκοτ.

Πριν από αρκετά χρόνια ήταν η Κόρτνι Καρντάσιαν που είδε τον Σκοτ Ντίσικ να την απατά. Μετά ήταν η Κλόε Καρντάσιαν που το βίωσε με τον Λαμάρ Όντομ. Στα τέλη Φεβρουαρίου ήταν και πάλι η Κλόε που είδε τον Τριστάν Τόμπσον να κάνει την απιστία. Και τώρα μπαίνει στη λέσχη η Κάιλι Τζένερ.

Η Κιμ Καρντάσιαν και η Κένταλ Τζένερ είναι οι μόνες που την έχουν γλυτώσει, αλλά την έχουν πατήσει τόσες φορές οι άλλες τρεις και η μαμά Κρις Τζένερ, που έχουν κάνει απόθεμα για όλες.

Τώρα στα της Κάιλι, ήταν πριν ένα μήνα που ανακάλυψε απιστία από τη μεριά του Τράβις Σκοτ. Παρά το ότι ο εκπρόσωπος του αρνήθηκε τα πάντα στον Τύπο, φαίνεται πως η απιστία έγινε και το ζευγάρι που έχουν μαζί και ένα παιδί, αντιμετωπίζει δυσκολίες στη σχέση του.

Η Κάιλι Τζένερ δεν αισθάνεται πια όπως παλιά, νιώθει προδομένη και προς το παρόν έχει βάλει την καριέρα της σε πρώτο πλάνο. Ο Τράβις Σκοτ ήθελε να αναβάλει κάποιες συναυλίες του για να περάσουν χρόνο μαζί και να τα βρουν. Όμως η Κάιλι του πρότεινε να συνεχίσουν κανονικά τις δουλειές τους και θα έχουν την ευκαιρία τους σε λίγο καιρό που θα σταματήσει ο Σκοτ για ένα μήνα την περιοδεία.

Το γεγονός ότι η Κάιλι θέλει να επικεντρωθεί αυτή τη στιγμή στη δουλειά της, σημαίνει πολλά. Σύμφωνα με το TMZ δείχνει ότι τριγυρίζει έντονα στο μυαλό της το σενάριο του χωρισμού. Εξάλλου, γι΄αυτό εξοργίστηκε με την πρώην φίλη της Τζόρντιν Γουντς όταν έμαθε ότι ήταν τρίτο πρόσωπο στη σχέση της αδερφής της Κλόε και του Τριστάν Τόμπσον.

Copy link
Powered by Social Snap