Θα σου πέσει το σαγόνι με τη νέα φωτογραφία της Λίντσεϊ Πέλας

15/03/19 • 16:15 | UPD 15/03/19 • 16:16

Newsroom eleftherostypos.gr

«Αν μιλάς πίσω από την πλάτη μου, είσαι πολύ κοντά στο να φιλήσεις τα οπίσθια μου» γράφει στο σχόλιο της φωτογραφίας η Λίντσεϊ Πέλας.

Μια τόσο πληθωρική κοπέλα όπως η Λίντσεϊ Πέλας είναι αναμενόμενο να σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό κάθε φορά που τη βλέπεις. Ό,τι κι αν φοράει. Άλλωστε, κι η ίδια δεν προσπαθεί ιδιαίτερα να καλύψει το μεγάλο της στήθος ή τα οπίσθια της. Αρκείται στις επιλογές που της είναι πιο βολικές.

Εφόσον από την πρώτη στιγμή γνωρίζει ο καθένας τι πρόκειται να του συμβεί με την Λίντσεϊ, θα ήταν λογικό να πάψει το ξάφνιασμα και ο ενθουσιασμός από ένα σημείο και μετά. Όχι εδώ όμως. Κάθε νέα φωτογραφία της δημιουργεί για πλάκα αυτές τις δύο αντιδράσεις. Η πιο πρόσφατη που ανάρτησε στο Instagram τα φτάνει στην κορύφωση τους.

«Αν μιλάς πίσω από την πλάτη μου, είσαι πολύ κοντά στο να φιλήσεις τα οπίσθια μου» γράφει στο σχόλιο της φωτογραφίας. Και πέραν της μεταφορικής έννοιας που έχει το «kiss my ass», εν πρόκειμένω η Λίντσεϊ Πέλας ξεφεύγει από τη μεταφορά με αυτό το θέαμα.

Το λευκό ολόσωμο μαγιό της είναι η απόδειξη αυτού που γράψαμε πριν. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να καλύψει τις καμπύλες της. Το ακριβώς αντίθετο δείχνει η φωτογραφία. Η Λίντσεϊ Πέλας ποζάρει με γυρισμένη πλάτη και τα βγάζει ουσιαστικά όλα στη φόρα.

Copy link
Powered by Social Snap