Πανζουρλισμός για τους fans

Γεωργούλης και Σταυροπούλου «αναβίωσαν» το Είσαι Το Ταίρι Μου [βίντεο]

15/03/19 • 14:32 | UPD 15/03/19 • 14:32

Newsroom eleftherostypos.gr

Απέχουμε 18 χρόνια από το φινάλε του Είσαι Το Ταίρι Μου, όμως ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου δεν ξεχνούν εκείνη τη σχέση.

Είναι από τις σειρές που όσες φορές και να τις ξαναδείς, όχι απλά δεν αλλάζει η αίσθηση σου, αλλά δεν θα βρεις και κάποιο ψεγάδι. Κάτι που συμβαίνει σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Το Είσαι Το Ταίρι Μου σημάδεψε την τηλεόραση. Ένας από τους λόγους ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης και η σχέση που είχε με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Αυτό το «Σωτήρη σε πειράξανε», αλλά και το γεγονός ότι μια ευτραφής γυναίκα κατάφερε να κάνει έναν τόσο ωραίο τύπο να την ερωτευτεί, έπαιξαν το ρόλο τους. Φυσικά αυτή η σειρά γέννησε και μια καλή φιλία ανάμεσα στον Αλέξη και τη Βίκυ. Μια φιλία που στην εποχή των social media τους δίνει την ευκαιρία να αναζωπυρώσουν τη φλόγα του κοινού για το Είσαι Το Ταίρι Μου.

Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου ανεβάζουν κατά καιρούς stories ή φωτογραφίες μαζί. Απευθύνονται μάλιστα ο ένας στον άλλο με τα ονόματα της σειράς. Σε μια πρόσφατη συνεύρεση τους στο κέντρο της Αθήνας, ο Αλέξης ανέβασε στο Instagram βίντεο όπου της δίνει φιλί στο στόμα.

«Μια τρελή σαραντάρα ερωτεύεται έναν ψεύτη» γράφει το caption. Ο ηθοποιός αναφέρεται στις παραστάσεις που πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο και κάνει τη σύνδεση με το Είσαι Το Ταίρι Μου. Φυσικά όλο αυτό ξετρέλανε τις φανατικές θαυμάστριες.

Copy link
Powered by Social Snap