Η αποθέωση της τηλεοπτικής αφέλειας σε 3 λεπτά

Η Βίκυ Κάβουρα έχει σχέση με το Happy Day και περνάει κρίση το «ζεύγος» [βίντεο]

15/03/19 • 13:47 | UPD 15/03/19 • 13:48

Newsroom eleftherostypos.gr

Το λες και σύνδρομο της Στοκχόλμης αυτό που η Κάβουρα ενοχλήθηκε από το Happy Day, αλλά έκατσε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής.

Ο ωραίος κόσμος της «ψυχαγωγικής» τηλεόρασης φάνηκε μέσα σε τρία λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα στο σημερινό Happy Day. Εκεί όπου κάποιες δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα ενόχλησαν την εκπομπή και προκάλεσαν την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά, η οποία είχε αναφέρει για τη σχέση της ηθοποιού με τον Γκέντσογλου.

Γράφει ο Βαγγέλης Λημνιώτης

Σε εκείνη την εκπομπή η κυρία Αντωνά είχε πει ξεκάθαρα ότι η Βίκυ Κάβουρα δεν είναι το τρίτο πρόσωπο που την παρουσίασαν. Απλώς ότι είναι η νέα σύντροφος του Σάββα Γκέντσογλου. Φάνηκε όμως ότι η ηθοποιός ενοχλήθηκε απ΄όλο αυτό το σκηνικό και λογομάχησε με την δημοσιογράφο όταν την πέτυχε κάπου έξω.

Κι αφού ενοχλήθηκε τόσο πολύ με το Happy Day η Βίκυ Κάβουρα, γιατί έκανε δηλώσεις στον ρεπόρτερ της εκπομπής; Το λες και μαζοχιστικό. Όπως και να ‘χει, η Κάβουρα σχολίασε για τον τρόπο που την παρουσίασαν σε σχέση με τον Γκέντσογλου.

«Αυτό που έγινε δεν ήταν ευγενικό, ήταν λίγο ανήθικο. Εμείς συστηνόμαστε στον κόσμο κι εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ η άποψη της κυρίας Μαρίας που μένει στον Βόλο. Αισθάνθηκα ότι με παρουσιάζουν ως ένα πρόσωπο που δεν είμαι και θίχτηκα».

Αυτή η τοποθέτηση έφερε και την απάντηση από τη Μαρία Αντωνά.

«Είχαμε διευκρινίσει ότι δεν είναι το τρίτο πρόσωπο και πάλι ενοχλήθηκε και από αυτό. Πριν από λίγες μέρες που τη συνάντησα σε ένα καμαρίνι ήταν πάρα πολύ ενοχλημένη μαζί μου και μου το έδειξε με πολύ άσχημο τρόπο, παρ’ όλο που εγώ εδώ ανέφερα το ρεπορτάζ και τόνισα ότι δεν ήταν το τρίτο πρόσωπο. Αν τελικά την ενοχλεί που την έχουν συσχετίσει με τον Γκέντσογλου, είναι κάτι που θα πρέπει να κοιτάξει η ίδια. Έγινε πολύ επιθετική και μου είπε να πάω να μάθω γραμματική. Εντάξει, εγώ θα μάθω γραμματική αλλά και αυτή ας κοιτάξει λίγο τα προσωπικά της να τα κρύβει λίγο καλύτερα. Εγώ ανέφερα το ρεπορτάζ και διευκρίνισα ότι δεν είναι το τρίτο πρόσωπο»

Αν επιχειρήσουμε να το «σπάσουμε», θα δούμε μια πολύ περίεργη φράση. «Εκείνη ας φροντίσει να κρύβει καλύτερα τα προσωπικά της». Ίσως είναι κι από τα πιο τραγικά πράγματα που ακούστηκαν στην ελληνική τηλεόραση φέτος. Είναι δηλαδή υποχρεωμένος ο άλλος, επειδή είναι γνωστός, να παίζει κρυφτούλι μην τυχόν και τον πιάσει στο στόμα του το Happy Day; Γίνονται κτήμα όλων τα προσωπικά του καθενός αν επιλέξει να πάει για φαγητό λόγου χάρη με τον ή την σύντροφό του; Να και κάτι καινούργιο που μαθαίνουμε.

Παιδιά βρείτε τα μεταξύ σας. Είναι κρίμα να τελειώσει αυτή η…σχέση!

Copy link
Powered by Social Snap