Στο ένα χέρι το τσιγάρο στ΄άλλο χέρι το γυμνό της στήθος η Κόνι Μεταξά [εικόνα]

14/03/19 • 19:59 | UPD 14/03/19 • 19:59

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Κόνι Μεταξά φρόντισε να ανεβάζει στο τέρμα τη θερμοκρασία δωματίου μένοντας εντελώς γυμνή, με τα χέρια της να καλύπτουν το στήθος της.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της στην Ελεονώρα Μελέτη είχε πει ότι σκέφτεται να φύγει για καιρό στις ΗΠΑ. Τελικά πήγε ένα ταξίδι σε εξωτικά μέρη και επέστρεψε στην Ελλάδα. Όπου κι αν βρίσκεται όμως οι αποκαλυπτικές αναρτήσεις δεν σταματούν. Η Κόνι Μεταξά αναστάτωσε ξανά με φωτογραφία της.

Πάλι στην ίδια συνέντευξη είχε πει ότι παλιότερα έκανε προσθετική στο στήθος της, αλλά τώρα σκέφτεται να αφαιρέσει ένα μέρος. Βλέποντας τη νέα της ανάρτηση, όλος ο αντρικός πληθυσμός θα εύχεται να μην κάνει πράξη την εξαγγελία της.

Η Κόνι Μεταξά φρόντισε να ανεβάζει στο τέρμα τη θερμοκρασία δωματίου που αναφέρουν η Βανδή με τον Λεμπέση στο τραγούδι. Με ένα τσιγάρο στο χέρι και εντελώς γυμνή, η Κόνι κάλυψε με τα χέρια της το στήθος της και φύσηξε τον καπνό.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που τράβηξε ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος έχει πάθος με τη φωτογραφία και κατά καιρούς βάζει γνωστά πρόσωπα να ποζάρουν εντελώς γυμνή ή εν πάση περιπτώσει σε ένα κόνσεπτ που το λες σέξι.

Copy link
Powered by Social Snap