Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε – Τόπλες φωτογράφιση με βλέμμα σαγήνης [εικόνες]

14/03/19 • 19:02 | UPD 14/03/19 • 19:02

Newsroom eleftherostypos.gr

Από το Nomads και μετά οι φωτογραφίες της δεν ήταν της αφαιρετικής. Υπήρχε λόγος. Τώρα που δεν υπάρχει, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επανήλθε.

Όταν μπήκε στο Nomads όλοι περίμεναν να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για τις εμφανίσεις της με μαγιό. Αυτό έγινε ελάχιστα. Όχι μόνο γιατί η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έμεινε όσο θα ήθελαν όλοι στο παιχνίδι. Ούτε μόνο γιατί είχε τα ζητήματα με τον σύντροφό της. Αλλά και γιατί έχασε πάρα πολλά κιλά.

Από τη στιγμή που βγήκε από το παιχνίδι ακολούθησε διατροφή για να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να πάρει απότομα πολλά κιλά. Γι΄αυτό κιόλας είχε βάλει παύση στις προκλητικές αναρτήσεις για όλο αυτό το διάστημα από τον Οκτώβριο και μετά. Φτάσαμε Μάρτιο. Η Δήμητρα είναι εκεί που θέλει και εν όψει των επικείμενων πιο ηλιόλουστων ημερών, έκανε την αρχή.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγινε talk of the internet μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτηση των δύο φωτογραφιών. Λίγο μετά τις 12 τις ανάρτησε στο προφίλ της και δεν άργησε να γίνει χαμός. Στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης, η Δήμητρα έβαλε ένα μαύρο κορμάκι που καλύπτει μόνο το κάτω μέρος του σώματος κι άφησε ακάλυπτο το στήθος της.

Τα χέρια της έγιναν το κάλυμμα, αλλά έδωσε μια γεύση των προσόντων της με τον τρόπο που πόζαρε και τα τοποθέτησε.

Copy link
Powered by Social Snap