Η απάντηση της Κάβουρα στα σενάρια περί σχέσης με τον Γκέντσογλου [βίντεο]

14/03/19 • 17:16 | UPD 14/03/19 • 17:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Τον τελευταίο καιρό δεν την έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί και της χρεώνουν σχέσεις. Σε μια περίπτωση ήθελαν τη Βίκυ Κάβουρα τρίτο πρόσωπο.

Από την ημέρα που δήλωσε σε συνέντευξη της ότι είναι 4 χρόνια χωρίς σχέση, λες και ζήτησε να της χρεώσουν κάθε πιθανό κι απίθανο σύντροφο. Η Βίκυ Κάβουρα είδε το όνομα της να συνδέεται με τραγουδιστή και ποδοσφαιριστή τις τελευταίες μέρες. Κι αν το πρώτο ήταν «αθώο», το δεύτερο έμπαινε σε ζητήματα ηθικής.

Η σχέση που της χρεώσαν με τον Σάββα Γκέντσογλου είναι ένα πράγμα. Το να την παρουσιάζουν ως την αιτία που χώρισε με την Αγγελική Ηλιάδη, όταν μάλιστα υπάρχουν και παιδιά στη μέση, πάει πέρα από τα όρια. Γι΄αυτό κιόλας έγινε έξαλλη από την πρώτη στιγμή.

Σήμερα στο Ευτυχείτε ήρθε η πρώτη απάντηση που δίνει πέραν του Instagram. Η Βίκυ Κάβουρα ανέφερε ξανά ότι γυρίζει μόνη στο σπίτι και άφησε να εννοηθεί ότι κινείται νομικά για το επίμαχο δημοσίευμα. Η απάντηση της ξύπνησε μάλιστα μνήμες στην Κατερίνα Καινούργιου. Όταν είχε χωρίσει από τον κάποτε σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, πάλι είχαν παρουσιάσει την Κάβουρα ως αιτία.

Μάλιστα, η ηθοποιός έστειλε πολλά μηνύματα στην Καινούργιου για να της πει ότι δεν είναι αλήθεια. Κάποιες φορές δε μίλησαν τηλεφωνικά με τη Βίκυ Κάβουρα να βάζει τα κλάματα, σύμφωνα με την Καινούργιου.

«Αυτό που με έχει κουράσει είναι πώς ενώ φαίνεται ότι είμαι μία γυναίκα που περνάει πάρα πολύ ωραία και έχει μία έντονη ερωτική ζωή, γυρνάω σπίτι μόνη μου. Αυτό είναι το στενάχωρο! Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε… Επίσης με ενοχλεί πολύ ότι αφορά την ηθική και όταν μπλέκονται πράγματα με αναλήθειες και επιμένουν κιόλας που αφορούν σε οικογένειες και παιδιά αυτά δεν… Αυτά όμως πάμε να τα λύσουμε αλλιώς…».

Copy link
Powered by Social Snap