«Χρειάζομαι χρόνο για να αφεθώ σε κάποιον»

Η εξομολόγηση της Σκορδά για το πως λειτουργεί στα ραντεβού [βίντεο]

14/03/19 • 16:18 | UPD 14/03/19 • 16:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Το νέο φλερτ μεταξύ Μαυρίδη και Πωλίνας Τριγωνίδου ξεκίνησε συζήτηση για τα ραντεβού στο Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά να δίνει την οπτική της.

Η φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Μαυρίδη με την Πωλίνα Τριγωνίδου, ως «απάντηση» στη Νικολέττα Ράλλη, προκάλεσε στο Πρωινό μια κουβέντα σχετικά με το πώς λειτουργούν στα ραντεβού, αναφορικά με το πρώτο φιλί και τα υπόλοιπα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την αρχή απευθυνόμενος στη Φαίη Σκορδά.

Ύστερα από τον σχολιασμό του Άρη Καβατζίκη για το ότι δεν πρέπει να γίνονται όλα τόσο εύκολα στα πρώτα ραντεβού, ο Ουγγαρέζος ρώτησε τόσο τον ίδιο όσο και την παρουσιάστρια του Πρωινού.

Η Φαίη Σκορδά παρουσιάστηκε στο ίδιο μήκος κύματος. Μιλώντας για τον τρόπο που κινείται σε ένα ραντεβού ως προς την επαφή με τον άλλο, τόνισε ότι ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και δεν τίθεται θέμα σωστού ή λάθους. Όσον αφορά εκείνη, χρειάζεται χρόνο συνήθως, αλλά δεν αποκλείει το γεγονός να βρεθεί κάποιος που θα την κατακτήσει εγκεφαλικά πολύ πιο γρήγορα.

«Πρέπει να υπάρχει σίγουρα μια χημεία στην αρχή. Εγώ δεν είμαι συντηρητικός άνθρωπος. Απλώς για να αφεθώ και να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο χρειάζομαι πάρα πολύ χρόνο. Εκτός κι αν είναι τόσο μάγκας που μπορεί να με κερδίσει και να αισθανθώ εμπιστοσύνη. Για μένα δεν υπάρχει καλό ή κακό, σωστό ή λάθος.

Εγώ για να λειτουργήσω πρέπει να νιώσω εμπιστοσύνη. Για να νιώσω αυτήν την εμπιστοσύνη πρέπει να αισθανθώ εγκεφαλικά και συναισθηματικά πάρα πολύ άνετα. Μετά δεν είμαι συντηρητική. Τώρα αν είναι κάποιος τόσο μάγκας -που δεν μου έχει τύχει- μέσα σε 10 λεπτά να με πείσει. Είμαι 39, μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει. Αλλά αυτό δεν είναι συντηρητισμός».

Σε αυτά τα λεγόμενα έχει πλάκα κι η αντίδραση του Ουγγαρέζου, ο οποίος γύρισε κι είπε στη Σκορδά «ε, μείνε μια ζωή γεροντοκόρη».

Copy link
Powered by Social Snap