Χορεύτρια αρνείται ότι πλήρωσε η Πάολα τα χαμένα μεροκάματα – Τι ισχύει;

13/03/19 • 18:48 | UPD 13/03/19 • 18:48

Newsroom eleftherostypos.gr

Υπενθυμίζουμε ότι το Γκάζι Live ήταν ανοιχτό Παρασκευή και Σάββατο και στις 23 Μαρτίου θα τελείωνε η συνεργασία, πριν αποχωρήσει η Πάολα.

Από τα πράγματα που γνωρίζει κανείς για την Πάολα και προκαλούν θαυμασμό, είναι πως χαρίζει το πρώτο και το τελευταίο της μεροκάματο στους συνεργάτες και τους ανθρώπους του μαγαζιού που δουλεύει. Γι΄αυτό η είδηση ότι πλήρωσε τα υπολειπόμενα μεροκάματα στους εργαζομένους στο Γκάζι Live δύσκολα δε γίνεται πιστευτή.

Όπως αντίστοιχα δύσκολα πιστεύει κανείς ότι δεν το έκανε τελικά, όπως ισχυρίζεται η Κατερίνα Βασιλείου, χορεύτρια στο σχήμα.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε στη Φωλιά των ΚουΚου χθες ότι η Πάολα έστειλε συνεργάτη της να μοιράσει ένα ποσό στους εργαζομένους. Ένα ποσό που αντιστοιχεί στα μεροκάματα που θα έκαναν για τις επόμενες 4-5 εμφανίσεις της στο μαγαζί.

Υπενθυμίζουμε ότι το Γκάζι Live ήταν ανοιχτό Παρασκευή και Σάββατο και θα ολοκληρωνόταν η πορεία του στις 23 Μαρτίου, πριν τελικά αποχωρήσει η Πάολα. Η κυρία Βασιλείου έκανε μια ανάρτηση για μη αληθινή πληροφορία αυτή που αφορούσε την αποπληρωμή.

«Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο…..Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι «δημοσιογράφοι» και τα πιστεύετε να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε ποτέ για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο #Gazilive τελευταία στιγμή…..Και φυσικά ούτε τις επόμενες μέρες!!! (Το γράφω γιατί με ρωτήσατε πολλοί! Και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της…). Υπέροχη, μοναδική, θεαααα αλλά στο τέλος γράφτηκε πολύ ψέμα!!! Βγείτε να αποκαταστήσετε την Αλήθεια!!! Είναι κρίμα γιατί περάσαμε υπέροχα».

Σε αντίθεση με τα γραφόμενα της, ο Χάρης Λεμπιδάκης, γνωστός δημοσιογράφος και φίλος της Πάολα, έγραψε ότι όντως υπήρξε πληρωμή. Χαρακτηριστικά πρόκειται για ένα ποσό των 5.000 ευρώ που μοιράστηκε ως εξής: 3.000 ευρώ σε σερβιτόρους, 1.000 ευρώ στις κοπέλες για τα λουλούδια και άλλα 1.000 στα άτομα της λάντζας και της κουζίνας.

Βάσει αυτού, το πιο πιθανό είναι να μην έφτασε κάποιο ποσό στις χορεύτριες κι όχι να μην ισχύει η είδηση για την κίνηση της Πάολα. Μια κίνηση που αν δεν την έκανε, δεν θα άλλαζε κάτι στο ποιόν του χαρακτήρα της. Το ότι την έκανε προσθέτει όμως.

Copy link
Powered by Social Snap