«Ο Μάικλ Τζάκσον έπαιξε στους Simpsons για να το χρησιμοποιεί στα αγοράκια»

13/03/19 • 18:14 | UPD 13/03/19 • 18:14

Newsroom eleftherostypos.gr

Το επεισόδιο με το cameo του Μάικλ Τζάκσον στους Simpsons αφαιρέθηκε κι ο δημιουργός της σειράς κάνει μια σκληρή δήλωση για τον MJ.

Η σειρά Simpsons συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια. Σε αυτές τις 30 σεζόν έχουμε δει πολλά cameo από διάσημους. Ένα που έχουμε δει και δεν θα ξαναδούμε ποτέ ίσως, αφορά το γκεστ του Μάικλ Τζάκσον. Το εν λόγω επεισόδιο αφαιρέθηκε από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, αλλά κι από την on demand λίστα της Fox.

Το γιατί έγινε αυτό είναι προφανές, αλλά και μη προφανές. Εννοούμε ότι σίγουρα το Leaving Neverland αποτέλεσε την κουρτίνα που άνοιξε και αποκάλυψε σε όλους τους γείτονες τι γίνεται στην κρεβατοκάμαρα, αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος.

Υπό το φως όλων των αποκαλύψεων, ο δημιουργός της σειράς Αλ Τζιν αποκάλυψε ότι θεωρεί πως ο Μάικλ Τζάκσον αποδέχτηκε το γκεστ στη σειρά για να το χρησιμοποιεί στα μικρά αγόρια που πήγαιναν στη Neverland και να αποτελεί ένα από τα «δολώματα» του. Χαρακτηριστικά αναφέρει σε συνέντευξη του στο Daily Beast ότι η προσωπική του εκτίμηση είναι αυτή.

«Αυτό που με θλίβει είναι ότι αν δει κανείς το ντοκιμαντέρ – κάτι που έκανα αρκετές φορές και άλλοι από τη σειρά – και μετά δει αυτό το επεισόδιο, μοιάζει σαν ο Μάικλ Τζάκσον να χρησιμοποίησε τη σειρά για κάτι άλλο απ΄αυτό που είχαμε σκοπό όταν του προτείναμε να παίξει. Δεν ήταν απλά κωμωδία για εκείνον. Ήταν ένα εργαλείο για τις πράξεις του.

Το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Αυτή είναι η πεποίθησή μου και γι΄αυτό θεωρώ ότι ήταν η αρμόζουσα κίνηση η αφαίρεση του. Δεν είμαι υπέρ του να περιφέρομαι και να βγάζω κρίσεις για τους γκεστ λέγοντας «αυτός είναι κακός, εκείνος ήταν κακός». Το επεισόδιο απέκτησε έναν λανθασμένο σκοπό και αυτό αντιλήφθηκα τώρα».