Σωριάστηκε ο Μουτσινάς μόλις άκουσε τη φωνή στο τηλέφωνο [βίντεο]

13/03/19 • 17:28 | UPD 13/03/19 • 17:28

Newsroom eleftherostypos.gr

Οι καλλιτέχνες που τηλεφωνούν στην εκπομπή εν αγνοία του προκαλούν τις καλύτερες αντιδράσεις του. Αυτή τη φορά ο Μουτσινάς δεν άντεξε.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να πούμε ότι αυτό το συνήθειο στην εκπομπή Για την Παρέα να τηλεφωνούν οι διάσημοι και να ξαφνιάζουν τον Μουτσινά, είναι από τα καλύτερα πράγματα στην τηλεόραση. Οι αντιδράσεις του είναι παροιμιώδεις. Στη σημερινή εκπομπή ο Νίκος Μουτσινάς ξαφνιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Το να βγαίνουν στον αέρα διάσημοι που βρίσκονται συχνά στην τηλεόραση, δεν είναι σοκ. Αλλά να βρίσκονται στην άλλη άκρη της γραμμής πρόσωπα όπως ο Σάκης Ρουβάς, που δίνουν μετρημένες συνεντεύξεις, αυτό σίγουρα προκαλεί αντιδράσεις όπως αυτή που είχε ο Νίκος στην εκπομπή.

Καθώς ο Μουτσινάς τραγουδούσε παραλλαγμένο το Μέτρημα της Μποφίλιου, άκουσε ξαφνικά μια μελωδική γυναικεία φωνή να παρεμβαίνει. Στην αρχή δεν έδωσε σημασία. Μετά προσπάθησε να καταλάβει αν ακούει καλά. Στη συνέχεια ζήτησε από τη μπάντα να σταματήσει να παίζει για να ακούσει αυτήν που τραγουδάει. Ήταν η Νατάσα Μποφίλιου.

Μόλις βεβαιώθηκε ο Μουτσινάς ότι επρόκειτο για εκείνη, δεν άντεξε και έπεσε στο πάτωμα. Δεν είναι και το πιο σύνηθες. Ούτε είναι η Μποφίλιου από τα πρόσωπα που θα τα δει κάποιος αρκετά στην τηλεόραση. Με το ζόρι να δώσει μια συνέντευξη. Η συνολική αντίδραση του Μουτσινά είναι πραγματικά όλα τα λεφτά. Στο τέλος μάλιστα την προκάλεσε να έρθει κανονικά καλεσμένη στο Για την Παρέα.

Copy link
Powered by Social Snap