Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δε θα ξαναπήγαινα στο Survivor [βίντεο]

19/02/19 • 19:11 | UPD 19/02/19 • 19:11

Newsroom eleftherostypos.gr

Με το My Style Rocks να τελείωσε, αλλά το συμβόλαιο με την Acun Media να είναι ενεργό, η Σπυροπούλου ακούγεται έντονα για το Survivor.

Από τη στιγμή που έγινε ήδη η πρώτη προσθήκη παίχτη από προηγούμενο Survivor, δεν είναι απίθανο να δούμε κι άλλες προσθήκες στη σύνθεση. Ο Ατσούν Ιλιτζαλί θα κάνει τα πάντα για να μην τον «τελειώσει» ο ΣΚΑΪ. Ένα όνομα που για πολλούς είναι πιθανό να δέχτηκε πρόταση, είναι αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η Σπυροπούλου βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, το Για Την Παρέα, και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επέστρεφε στον τόπο του εγκλήματος. Άλλωστε, όπως τόνισε κι η ίδια, έχει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής του Ατσούν. Το My Style Rocks 2 μπορεί να τέλειωσε, αλλά αυτή έχει ακόμα πάρε-δώσε.

Αρνητική, αλλά όχι απόλυτη παρουσιάστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο ενδεχόμενο να ξαναμπεί στο Survivor, σε μια τηλεοπτική εμφάνιση από τις πολύ καλές της. Μια χαλαρή και διαφορετική Κωνσταντίνα.

«Μου είπαν ότι ψάχνεις συμπαρουσιάστρια και είχα δύο προτάσεις, μία για το Survivor, μία για εδώ. Αν με ρωτούσες αν θα πήγαινα θα σου απαντούσα «όχι». Άρα τι να σου απαντήσω στο αν θα ξαναπήγαινα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν θέλω να αναιρώ τον εαυτό μου, οπότε δεν θέλω να πω «όχι» ή «ναι» γιατί η ζωή μας μας διαψεύδει.

Πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν δωρεάν ψυχοθεραπεία, δωρεάν δίαιτα, μαύρισμα τροπικό. Με έβλεπες τον πρώτο μήνα και τον τελευταίο αγνώριστη. Το επίπεδο το περσινό ήταν μεν υψηλό, αλλά δεν ήταν το άπιαστο. Το φετινό νομίζω ότι αν πάω θα γελάμε περισσότερο.

Εγώ δεν είχα ποτέ με τον ΣΚΑΙ συμβόλαιο. Είχα με την Acun Media. Το πάω με το project. Είχαμε το Survivor. Είχαμε το My style rocks 2, μετά δεν ξέρω. Έχεις να μου κάνεις κάποια πρόταση; Αν είμαι ελεύθερη εννοείς; Εντάξει, τα συμβόλαια για αυτό έχουν φτιαχτεί, για να σπάνε. Σίγουρα υπάρχει μια ωραία συνταγή σε κάποια πράγματα, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή χρησιμοποιήθηκε πέρυσι, ότι θα έχει επιτυχία και φέτος».

Copy link
Powered by Social Snap