Όλα στη φόρα

Το φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν προκάλεσε ξανά πανικό στα social media [εικόνα]

18/02/19 • 19:20 | UPD 18/02/19 • 19:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Κανείς δεν πρέπει να ξαφνιάζεται από τέτοιες εμφανίσεις της Κιμ Καρντάσιαν, αλλά όλοι δικαιολογούνται να ξαφνιαστούν από το ρούχο της.

Μάλιστα. Ναι. Η Κιμ Καρντάσιαν. Όπως καταλαβαίνετε προσπαθούμε κι εμείς να βρούμε τις λέξεις για να περιγράψουμε αυτό που είδαν ιδίοις όμμασι τόσοι και τόσοι στο Χόλιγουντ χθες το βράδυ, αλλά και όλος ο κόσμος μέσα από τις φωτογραφίες. Πρόκειται αναντίρρητα για μια στυλιστική επιλογή που δεν αφήνει περιθώρια.

Το βράδυ της Κυριακής διεξήχθησαν στο Χόλιγουντ τα 5α Βραβεία Ομορφιάς και η Κιμ δε μπορούσε να λείπει από τέτοια εκδήλωση. Όχι μόνο γιατί είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο Χόλιγουντ, αλλά γιατί τα βραβεία αφορούν τους στυλίστες και γενικώς όσους φροντίζουν οι διάσημες να βγαίνουν εντυπωσιακές δημόσια. Κι η Κιμ γνωρίζει πολύ καλά πως να αναδεικνύει τον εαυτό της.

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα βέβαια αν το φόρεμα της ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Να αναδείξει τον εαυτό της. Το λέμε αυτό γιατί η Κιμ Καρντάσιαν μάλλον αδίκησε το πλούσιο στήθος της με αυτή την επιλογή. Αναβιώνοντας ένα φόρεμα που είχε κάνει θραύση το 1998, η Κιμ αποφάσισε να σπάσει το κατεστημένο της. Όχι πια βαθύ ντεκολτέ. Πλέον, εντελώς ελεύθερο στήθος.

Γιατί θέλει πολύ θάρρος να πει κάποιος ότι οι δύο λωρίδες ύφασμα που καλύπτουν ελάχιστα το στήθος της, είναι αρκετές. Θέλει επίσης πολύ αυτοπεποίθηση για να υποστηρίξεις ένα τέτοιο ρούχο και η Κιμ Καρντάσιαν το υποστηρίζει.

Copy link
Powered by Social Snap