Η Σάρα Άντεργουντ με διχτυωτές κάλτσες και… θανατηφόρο μπούστο [εικόνα]

12/02/19 • 18:06 | UPD 12/02/19 • 21:41

Newsroom eleftherostypos.gr

Η πάντοτε αποστομωτική Σάρα Άντεργουντ ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram που θα μπορούσες να την πεις όνειρο θερινής νυκτός.

Αν είχαμε μπροστά μας ένα τζίνι, οι τρεις ευχές που θα του κάναμε θα ήταν οι εξής. Πρώτον, να κάνουμε τη ζωή που κάνει η Σάρα Άντεργουντ σε επίπεδο ταξιδιών. Δεύτερον, να ταξιδεύουμε μαζί της. Και τρίτον, να πάρει η ομάδα μας το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το τελευταίο είναι παντελώς άσχετο. Τα δύο πρώτα όμως συνδέονται.

Συνδέονται γιατί το όνειρο ζωής όλων των ανδρών, η ουτοπία τους, θα περιελάμβανε όλα τα υπέροχα μέρη που βάζει στις φωτογραφίες της και εκείνη στο μέσο της φωτογραφίας. Με τον καιρό να είναι στην χειρότερη ανοιξιάτικος. Και τη Σάρα να φοράει όσο λιγότερα γίνεται. Όπως συμβαίνει πάνω κάτω στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

Αυτή τη φορά δεν είναι σε κάποιον εξωτερικό χώρο, κάποιο δάσος, κάποιο ξέφωτο, μια λίμνη, μια θάλασσα, μια έρημο ή ένα βουνό. Είναι σε έναν εσωτερικό χώρο. Σε ένα σπίτι που θα θέλαμε πολύ να είναι το καταφύγιο μας. Και σε αυτό το καταφύγιο να υπάρχει αυτός ο καναπές με τα κεντημένα με ινδιάνικα μοτίβα μαξιλάρια. Και πάνω στον καναπέ να είναι η Σάρα Άντεργουντ.

Ας είναι όπως θέλει. Είτε κουκουλωμένη με την κουβέρτα είτε φορώντας αυτό το λευκό κομπινεζόν που είναι μικρής έκτασης στα χαμηλά και ελάχιστα περισσότερης στα ψηλά. Βάλτε στην εξίσωση και τις διχτυωτές κάλτσες και το αποτέλεσμα είναι όντως ουτοπία.