Η Βίκυ Κουλιανού για τα ποσά που έπαιρνε σε κάθε φωτογράφιση [βίντεο]

12/02/19 • 17:20 | UPD 12/02/19 • 17:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Στη δεκαετία του '90 ήταν ένα από τα top μοντέλα. Η Βίκυ Κουλιανού μιλάει για την αμοιβή της τόσο στην πασαρέλα όσο και σε φωτογραφίσεις.

Φέτος μετά από αρκετά χρόνια την βλέπουμε με την ιδιότητα της ηθοποιού. Ο ρόλος της στην παράσταση Μαριχουάνα Stop ήταν μια μικρή έκπληξη, αλλά αντεπεξήλθε άριστα. Η Βίκυ Κουλιανού μιλάει για τη ζωή της σήμερα και το μόντελινγκ με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση.

Η εκπομπή «Τι Λέει;» βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης και έδωσε το λόγο στη Βίκυ Κουλιανού που μετά από τόσα χρόνια αφήνει στους άλλους την ίδια εντύπωση. Ψηλή, εντυπωσιακή, γυναίκα με το γάμα κεφαλαίο.

Σήμερα η Βίκυ Κουλιανού είναι μόνη της, χωρίς σύντροφο, και όπως λέει είναι από τις λίγες φορές στη ζωή της, αλλά συμβαίνει πλέον όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα μεγάλα ποσά που λάμβανε πριν 20 χρόνια για να φωτογραφηθεί ή να συμμετέχει σε πασαρέλα.

«Εγώ μπορώ να σας πω γενικά ότι το κασέ που είχα στα shows ήταν πάνω από 1 εκατομμύριο δραχμές τότε. Πάνω κάτω ήταν το ίδιο και για να περπατήσω στην πασαρέλα και για μία φωτογράφιση»

«Αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου. Περνάω μεγάλα διαστήματα μόνη μου. Είναι αξιοπερίεργο, γιατί πιο μικρή είχα πάντα μεγάλες σχέσεις. Με φλερτάρουν στα social media, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι πάντα καλό. Χάνεται η διαδικασία να πας να μιλήσεις στον άλλο, να βγεις ένα ραντεβού, να ψάξεις πως είναι σαν άνθρωπος κι όχι αν σ΄αρέσει η φωτογραφία σου σε ένα Instagram».