Σταρόβας: Είχα μια ελαφριά κατάθλιψη και την ξεπερνάω τώρα [βίντεο]

12/02/19 • 17:00 | UPD 12/02/19 • 17:00

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ένας τύπος που έχουμε συνηθίσει να κάνει πλάκα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει περάσει δύσκολα ψυχολογικά.

Συνήθως οι πιο κωμικοί χαρακτήρες είναι αυτοί που ζορίζονται έντονα στην ψυχή τους. Χρησιμοποιούν το χιούμορ για να μην αντικρύσουν την πραγματικότητα. Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στο Happy Day για την πρόσφατη περίοδο κατά την οποία πέρασε το δικό του ψυχολογικό ζόρι. Το πέρασε και το ξεπερνάει πλέον.

Φέτος, τον βλέπουμε στην θεατρική παράσταση Toc Toc στο Θέατρο Ήβη και στο Your Face Sounds Familiar. Θα έλεγε κάνεις πως επαγγελματικά είναι πολύ καλά σε αυτό το σημείο. Ίσως αυτό να τον βοηθάει να ξεπεράσει σιγά σιγά και την κατάθλιψη που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε λόγο για ελαφριά κατάθλιψη μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Περιέγραψε πως τη βίωσε, αλλά και τη συμβολή της συντρόφου του για να βγει από την δύσκολη κατάσταση.

«Μια ψιλοκατάθλιψη λέω ότι έχω. Ή είχα, γιατί τώρα διορθώνομαι. Είχα παρατήσει τον εαυτό μου ας πούμε. Θα μου πεις τώρα τι κάνεις; Δεν έχει να κάνει με την επιτυχία. Αν παραιτείσαι γενικά… Δεν έβαζα παντελόνι, έβαζα κάτι φόρμες. Δεν με ενδιέφερε πως θα είμαι. Αυτό είναι μια ελαφριά κατάθλιψη. Και η Άννα έπαιξε ρόλο στο να το αλλάξω. Με έχει με το μαστίγιο, τι θα βάλω, τι θα κάνω, πήγαινε να κουρευτείς. Μας έχει ευνουχίσει, αλλά εντάξει δεν πειράζει είναι για το καλό μου.

Δεν είναι καθόλου ταμπού ο ψυχολόγος, ούτε είμαι πολέμιος. Το βλέπω λίγο εγωιστικά, ότι και καλά δεν μου χρειάζεται. Ξέρω πολλούς, και αυτό είναι ένα είδος ψυχανάλυσης, όταν έχεις ανθρώπους γνωστούς που έχουν πείρα ζωής και κουβεντιάζεις με φίλους, γιατί είμαι αυτής της κατηγορίας. Χωρίς την ανθρώπινη επαφή θα πάθω κατάθλιψη κανονική. Έχω ανθρώπους που συζητάμε ώρες, μοιραζόμαστε τα προβλήματα μας, αναλύουμε διάφορα πράγματα και αυτό βοηθάει πολύ. Το σύμπτωμα που έβλεπα ήταν η αναβλητικότητα. Αφήνεις τον εαυτό σου».