Κατερίνα Γκαγκάκη: Ο Κανάκης έφυγε για λόγους ηθικής από τον ΑΝΤ1 [βίντεο]

12/02/19 • 15:00 | UPD 12/02/19 • 15:00

Newsroom eleftherostypos.gr

Διατελούσα χρέη μάνατζερ στο κομμάτι της επικοινωνίας της εταιρείας παραγωγής του, η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τη σχέση της με τον Κανάκη.

Τους τελευταίους μήνες η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε «μπλεγμένη» σε πολυσυζητημένες υποθέσεις της ελληνικής σόουμπιζ. Κι αν για την υπόθεση των Θεατρικών Σκηνών με τον Μάρκο Σεφερλή το γνωρίζαμε, αυτό που ελάχιστοι ξέρουν είναι πως συνεργάζεται με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν λαλίστατη όταν προέκυψε το πρόβλημα μεταξύ του Σεφερλή και των Θεατρικών Σκηνών. Δεν είχαμε ακούσει όμως την άποψη της για τον αντικαταστάτη του Σεφερλή, τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Η ιδέα του Σεφερλή μου φάνηκε μια πραγματικά πολύ ευφυής ιδέα. Το αν εγώ θα την έβλεπα ή δεν θα την έβλεπα, το έχω ξαναπεί, δεν θεωρώ τον εαυτό μου το μέσο κοινό. Το βρήκα πάρα πολύ έξυπνο ο Μάρκος Σεφερλής και δικαιωματικά σε ένα θέατρο σαν κι αυτό. Αν με ρωτάς τι μου ταιριάζει εμένα περισσότερο ως ευχάριστο θέαμα, εμένα μου αρέσει ο Αλέξης πολύ.

Κι εκεί όταν το πρωτοάκουσα μου φάνηκε περίεργο, γιατί τον έχεις στο μυαλό σου πιο ζεν πρεμιέ και στην ταινία τον θυμάμαι ως πιο κωμικό ρόλο. Παρόλα αυτά, από ό,τι ακούω από τις πρόβες, πρέπει να ταιριάζει πολύ. Δεν τον έφερε ακριβώς ο Λαζόπουλος για να είμαι δίκαιη. Είναι αυτές οι φοβερές ιδέες που έχει ένα πρωί και λέει ότι θα ήθελα να βλέπαμε αυτόν. Σήκωσαν το τηλέφωνο και τον πήραν και είπε ναι. Κουβέντιασαν και είπαν το κάνουμε».

Δεν έμεινε μόνο σε αυτά η Κατερίνα Γκαγκάκη. Στη συνέντευξη της στην Φωλιά των ΚουΚου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη αποκάλυψε την επαγγελματική σχέση που έχει με τον Αντώνη Κανάκη και είπε την άποψη της για την αποχώρηση του από τον ΑΝΤ1. Μια αποχώρηση που ως γνωστόν οφείλεται σε λάθος ή ηθελημένα λάθος διαχείριση του καναλιού ως προς τα σχόλια που ακούστηκαν για τον Κανάκη και τον ρόλο του στο κανάλι.

«Έχω την διαχείριση της επικοινωνίας της εταιρείας Tony Productions του Αντώνη Κανάκη. Είναι ωραία, αλλά όταν πρόκειται για τον Αντώνη Κανάκη είναι δύσκολα. Ο Αντώνης Κανάκης δεν πήγε σίγουρα για τα οικονομικά στον ΣΚΑΙ. Είναι το ένστικτο ότι είναι το σωστό.

Ο βασικότερος λόγος που έφυγε από τον ΑΝΤ1 ήταν τελείως ηθικός. Είναι λόγος για τον Αντώνη για να κόψει τα πάντα. Νομίζω ότι μέσα στον καιρό γιατί δεν είχαμε πολύ επαφή την περσινή χρονιά, αισθάνθηκε ότι έμεινε ξεκρέμαστος σε ότι αφορά αυτά τα οποία έλεγαν για το ρόλο που έχει στο κανάλι».

Τέλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη έκανε ακόμα μια αποκάλυψη. Τόσο η ίδια, όσο και ο Λάτσιος με τον Γιώργο Λεβέντη, δεν πληρώθηκαν για τους ρόλους των κριτών που είχαν σε κατά καιρούς ριάλιτι. Ήταν όλα στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τον ΑΝΤ1.

«Ανά περιόδους μου λείπει η τηλεόραση. Λεφτά για όσα έχω κάνει μπροστά από τις κάμερες δεν έχω πάρει. Μόνο στο Epsilon. Αυτό το ξέρουν όλοι. Κανένας από όσους είχαν θέση εκεί δεν έχει πάρει λεφτά. Δεδομένο. Ούτε ο Λεβέντης, ούτε ο Λάτσιος, ούτε εγώ. Ποτέ».