Έκτακτη αποχώρηση στο Power of Love – Ένταση μεταξύ των παιχτών [βίντεο]

11/02/19 • 19:12 | UPD 11/02/19 • 19:12

Newsroom eleftherostypos.gr

Ψηφοφορία χωρίς να το περιμένουν κλήθηκαν να κάνουν οι παίχτες του Power of Love και η παίκτρια που αποχώρησε προκάλεσε μεγάλη ένταση.

Μια δυσάρεστη έκπληξη έκρυβε το σημερινό επεισόδιο για τους παίχτες του Power of Love. Η Μαρία Μπακοδήμου τους ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να γίνει έκτακτη ψηφοφορία για αποχώρηση με προτεινόμενες δύο από τις κοπέλες. Το τελικό αποτέλεσμα δεν άρεσε σε κάποιους που επέρριψαν κατηγορίες για την ψήφο των συμπαικτών.

Η Μαργαρίτα Νερτζή και η Έλενα Πολυχρονοπούλου τέθηκαν στην διάθεση των υπολοίπων για αποχώρηση. Οι ψήφοι στην πλευρά των κοριτσιών έβγαζαν ισοπαλία. Επομένως, οι ψήφοι που θα έδιναν τα αγόρια θα καθόριζαν το ποια θα αποχωρήσει.

Προς έκπληξη αρκετών, η Έλενα Πολυχρονοπούλου παρέμεινε και αποχώρησε η Μαργαρίτα από το Power of Love. Η αποχώρηση της Μαργαρίτας ήρθε σε μια στιγμή που είχε επιστρέψει στο παιχνίδι το ταίρι της, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος και αυτό προκάλεσε την στενοχώρια του. Μάλιστα, στο πλευρό του στάθηκε ο Παύλος Παπαδόπουλος που άφησε υπονοούμενα για το μυαλό των υπολοίπων.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια ένταση με αλληλοκατηγορίες, ενώ δεν έλειψαν και τα κλάματα. Στο επίκεντρο των κατηγοριών βρέθηκε ο Άλεξ και φάνηκαν για άλλη μια φορά οι κλίκες που υπάρχουν στο Power of Love.