Η Ασημίνα Ιγγλέζου βγήκε ξανά στα χιόνια με «ανύπαρκτο» μαγιό [βίντεο]

11/02/19 • 15:55 | UPD 11/02/19 • 15:55

Newsroom eleftherostypos.gr

Εκεί που οι άλλες σταματάνε, η Ασημίνα Ιγγλέζου συνεχίζει. Με ένα ολόσωμο μαγιό που καλύπτει ελάχιστα, βγήκε στο χιόνι και έπαιξε με το φακό.

Αν υποθέσουμε ότι οι λέξεις «αρτιότητα» και «τελειότητα» δεν υπήρχαν μέχρι σήμερα στο λεξιλόγιο μας, με αυτό το βίντεο θα «γεννιούνταν» από μόνες τους και θα είχαν δίπλα τους φωτογραφία της. Η Ασημίνα Ιγγλέζου αποτελεί τις χίλιες λέξεις που αντικαθιστά μια εικόνα και χάρη στο Mykonos LiveTV την απολαμβάνουν όλοι.

Ήταν στις αρχές του Ιανουαρίου, τότε που οι θερμοκρασίες στη χώρα ήταν πολικές, όταν η Ασημίνα έφτιαξε μαζί με το Mykonos LiveTV ένα βίντεο όπου περιπλανιέται σε ένα χιονισμένο τοπίο φορώντας μόνο ένα ολόσωμο μαγιό. Αν και το εν λόγω μαγιό είναι κατ΄ευφημισμόν ολόσωμο. Στην πραγματικότητα δεν καλύπτει ούτε το μισό σώμα. Απλώς εκτείνεται από τη μια του άκρη στην άλλη.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου το έκανε ξανά και με στυλ…ατρόμητο. Αυτή τη φορά βέβαια ήταν λίγο περισσότερο καλυμμένη. Δεν φορούσε μόνο γούνινο σκούφο και παπούτσια. Φορούσε και ένα γούνινο μπολερό για να ζεσταίνει τον κορμό της. Εξάλλου, εκείνο που ήθελε να δείξει ήταν το πιο άρτιο σημείο μεταξύ των άρτιων χαρακτηριστικών του σώματος της. Τα οπίσθια της.

Και μέσα σε περίπου τέσσερα λεπτά τα έδειξε με πολλές και διαφορετικές πόζες. Κουνήθηκε και χόρεψε στο χιονισμένο δάσος με το ολόσωμο μαγιό της να αντέχει με δυσκολία τους κραδασμούς. Απολαυστική όπως πάντα η Ασημίνα Ιγγλέζου!