Ανήλικος κρατούμενος έστειλε γράμμα σε πρώην παίκτη του Survivor

08/02/19 • 10:02 | UPD 08/02/19 • 10:02

Newsroom eleftherostypos.gr

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor  ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με ένα γράμμα που έλαβε.

Ο δεσμοφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού Δημήτρης Μαργαρίτης τραυματίστηκε στο πρώτο κιόλας επεισόδιο του Survivor και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor  ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με ένα γράμμα που έλαβε. Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία έκανε γνωστό πως αποστολέας του γράμματος είναι ένα παιδί που βρίσκεται στη φυλακή.

«Έλαβα αυτό το γράμμα από ένα παιδί που είναι φυλακή. Είμαι περήφανος που μπόρεσα να περάσω το μήνυμα μου στον κόσμο που παρακολουθεί το Survivor. Δε πρέπει να σταματάμε να αγωνιζόμαστε για αυτό που πιστεύουμε γιατί η ψυχή μας είναι ποιο δυνατή από το σώμα μας ακόμα και αν όλα είναι εναντίον μας πρέπει να παλεύουμε» ανέφερε ο Δημήτρης Μαργαρίτης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Κύριε Δημήτρη μην στεναχωριέστε που φύγατε τόσο νωρίς από το Survivor, για την οικογένειά σας, όπως και για μας τους φίλους σας όπως και εγω, ξέρουμε ότι δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό. Παρόλο που ήσουν τραυματισμένος, συνέχισες να αγωνίζεσαι για την οικογένειά σου, τους φίλους σου αλλά και για μένα. Ξέρουμε ότι είσαι νικητής για όλους εμάς. Είσαι νικητής και αν έμενες στο Survivor και δεν είχες τραυματιστεί θα τους είχες νικήσει όλους. Η οικογένειά σου, οι φίλοι όπως και εγώ είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα και επίσης σε στηρίζουμε και θα σε στηρίζουμε σε οτιδήποτε κάνεις. Στην οικογένειά σου, στους φίλους σου όπως και σε εμένα, μας λείπει πολύ, μας λείπει το χαμόγελό σου. Μπορεί να μην έχω έρθει σπίτι σου ή να μην έχουμε βγει για καφέ, αλλά για μένα, στην καρδιά μου μέσα, σε θεωρώ φίλο μου. Ελπίζω να θες να προσθέσεις και εμένα στους φίλους σου. Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση, με πολλή αγάπη» ανέφερε το γράμμα του κρατούμενου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Έλαβα αυτό το γράμμα από ένα παιδί που είναι φυλακή Είμαι περιφανος που μπόρεσα να περάσω το μήνυμα μου στον κόσμο που παρακολουθεί το survivor Δε πρέπει να σταματάμε να αγωνιζόμαστε για αυτό που πιστεύουμε γιατί η ψυχή μας είναι ποιο δυνατή από το σώμα μας ακόμα και αν όλα είναι εναντίον μας πρέπει να παλεύουμε 💪🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris..M (@mitsosmargaritis) στις