Το Survivor Ελλάδα-Τουρκία έρχεται στους δέκτες μας αποφασισμένο να σαρώσει την τηλεθέαση. Με ατού την… αντιπαλότητα των δύο χωρών, αλλά και τις αλλαγές στις δοκιμασίες και στις αποχωρήσεις, το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ σίγουρα θα μας απασχολήσει αρκετά τους επόμενους μήνες.
Φέτος, το Survivor θα παίζει Σάββατο με Τετάρτη. Σε κάθε επεισόδιο θα παρακολουθούμε αγωνίσματα ανάμεσα στις δύο χώρες, με έπαθλα την άνεση, το φαγητό και την επικοινωνία. Παράλληλα, αυξάνονται και τα ατομικά αγωνίσματα, που θα είναι καθημερινά.
Κάθε Τρίτη θα μεταδίδεται το αγώνισμα της ασυλίας και η χαμένη ομάδα θα πρέπει να επιλέξει τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Ακολουθεί η ψηφοφορία, στην οποία θα ψηφίζουν μόνο οι τηλεθεατές από τη χώρα της ομάδας με τους προτεινόμενους παίκτες.
Το επεισόδιο της αποχώρησης θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και στο συμβούλιο του νησιού θα παρευρίσκονται και οι δύο ομάδες. Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα επιστρέφει στην πατρίδα του, αλλά θα εμφανίζεται και στις δύο εκπομπές «Survivor Πανόραμα».
Εκείνο που τρομάζει λίγο την παραγωγή είναι το θέμα της συνεννόησης των παικτών, αλλά και των δύο παρουσιαστών, του Σάκη Τανιμανίδη και του Ατζούν Ιλιτζαλί. Καθώς εκτός από ελληνικά και τουρκικά θα ακούγονται και αγγλικά.
Δείτε τα πρώτα πλάνα από την γνωριμία των παικτών και το πρώτο αγώνισμα!
Το πρώτο βίντεο με πλάνα από το Survivor 3, που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο το βράδυ στον ΣΚΑΪ, έδωσε στη δημοσιότητα ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί, μέσω Instagram.
«Η μάχη αρχίζει», είναι το σλόγκαν του βίντεο, με τη «μάχη» να διεξάγεται ανάμεσα στους 12 Έλληνες και στους 12 Τούρκους που θα διαγωνιστούν στο παιχνίδι.
https://www.instagram.com/p/BtWVpbxF9ll/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
https://www.instagram.com/p/BtV_DWiAOpP/

![Survivor-διαρροή: Αυτό είναι το πρώτο αγώνισμα και τα πρώτα πλάνα [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/02/survivor-proto-agonisma-500.jpg)


















