Ντάνος Αγγελόπουλος: Δε μιλάω με την Πασχάλη και τον Χανταμπάκη [βίντεο]

01/02/19 • 20:29 | UPD 01/02/19 • 20:29

Newsroom eleftherostypos.gr

Στα «δίχτυα» της στήλης του Δημήτρης Ουγγαρέζου με τη γιαγιά πιάστηκε ο Ντάνος Αγγελόπουλος και μεταξύ σοβαρού κι αστείου ήταν αποκαλυπτικός.

Η στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Πρωινό με την γιαγιά κατάφερε να γίνει δημοφιλής και πλέον βγάζει και ωραίο αποτέλεσμα ως προς το χιούμορ της. Κάτι που ούτως ή άλλως ο Ουγγαρέζος το έχει. Στη σημερινή εκπομπή καλεσμένος της γιαγιάς ήταν ο Ντάνος Αγγελόπουλος. Και είχε διάθεση να πει πάρα πολλά.

Μίλησε για το Τατουάζ, μίλησε για τα αγαπημένα του πράγματα, μίλησε για τις σχέσεις του με τους παίχτες από το πρώτο Survivor, είπε αν θα πήγαινε και στο τρίτο με την Τουρκία, τόνισε ότι θα συμβούλευε τον εαυτό του μετά το παιχνίδι να προσέχει με ποιους συναναστρέφεται, όμως τα πιο πικάντικα κι ενδιαφέροντα ήταν αλλού.

Πρώτον, ανέφερε ότι θεωρεί περίεργο να τον φωνάζουν σε μαγαζιά απλά και μόνο για να παρίσταται. Η έννοια της αρπαχτής που έγινε το βασικό εισόδημα για πολλούς παίχτες μετά το πέρας του παιχνιδιού. Ο Ντάνος Αγγελόπουλος σχολίασε και την παρουσία του Χανταμπάκη στο Nomads με τον οποίο δεν έχουν επαφές.

«Δεν μιλάω με τη Σόφη και τον Χανταμπάκη. Σίγουρα έδειξε καλά στοιχεία που έχει στον χαρακτήρα του. Τώρα το κατά πόσο διορθώθηκε ή αν βελτιώθηκε η κατάσταση, το ξέρει ο ίδιος».

Copy link
Powered by Social Snap