Μπηχτές για τον Alpha

Γιώργος Λιανός: Δεν έφυγα με καλές συνθήκες από τη Μενεγάκη [βίντεο]

18/01/19 • 14:19 | UPD 18/01/19 • 14:19

Newsroom eleftherostypos.gr

Για την παρουσία του στο Survivor αλλά και τον τρόπο που πήγε από τον Alpha στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Γιώργος Λιανός στο 2Night Show.

Γιώργος Λιάγκας πριν τον Γιώργο Λιάγκα ήταν ο Γιώργος Λιανός στις τελευταίες του μέρες στον Alpha. Όπως ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, έτσι και ο Λιανός βρέθηκε σε μια κατάσταση όπου έπρεπε να διαλέξει μεταξύ της αποχώρησης ή της απραγίας και του να «κάτσει» πάνω στο συμβόλαιο του.

Την τελευταία του χρονιά στον Alpha ο Γιώργος ήταν προσωπική επιλογή της Ελένης Μενεγάκη που θεωρούσε πως θα μπορούσε να προσφέρει κάτι διαφορετικό στην ομάδα της και κυρίως να βοηθήσει στα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης.

Τελικά, όπως εξηγεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός είδε διαφορετικά απ΄αυτά που περίμενε και ήθελε. Όταν έφτασε η στιγμή να το συζητήσει αντιλήφθηκε πως η μόνη επιλογή ήταν να αποχωρήσει από τον Alpha.

«Στο Survivor παίζω έναν συγκεκριμένο ρόλο εκεί. Και λόγω πολυπλοκότητας του πράγματος και λόγω του ότι τα γυρίσματα είναι εξουθενωτικά. Είναι ένα πράγμα που δεν βγαίνει από ένα άτομο. Ειδικά τη δεύτερη χρονιά που ήταν πολλά τα γυρίσματα και ήταν πέντε τα επεισόδια  Με πήραν τηλέφωνο σε φάση «μπορείς να μας βοηθήσεις γιατί ο Σάκης δεν τη βγάζει μόνος του να κάνει τόσα γυρίσματα;». Και το μοναδικό άτομο που εμπιστευόταν ο Σάκης για να κάτσει δίπλα του σε αυτή τη θέση ήμουν εγώ.

Η σχέση μας είναι πολύ καλή, γράφτηκαν κάποια πράγματα με τα οποία εμείς διασκεδάζαμε και δεν το τραβήξαμε ποτέ και να το χρησιμοποιήσουμε. Εγώ όταν συνεργάστηκα με την ομάδα του Acun ήμουν σε μία πολύ δύσκολη επαγγελματικά φάση.

Προσπαθώντας να θυμηθώ τις συζητήσεις που έκανα εκείνο τον καιρό, έφυγα από την Ελένη Μενεγάκη με όχι και τόσο καλές συνθήκες. Είχα άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο απλά υπήρχε μια διαδικασία ανανέωσης της όλης ομάδας. Δεν θα μπορούσε κάποιος να μου κόψει το συμβόλαιο. Απλά ένιωσα ότι υπήρχε ένα κλίμα το οποίο δεν ήταν τόσο θετικό για μένα.

Δηλαδή, ή θα ήμουν στην εκπομπή και θα ήμουν αφανής ήρωας και δεν θα έκανα πολλά πράγματα ή θα έπρεπε να παραμείνω και να κατσικωθώ στο συμβόλαιο και να πω «μάγκες, θα με πληρώνετε γι’ άλλο ένα χρόνο, δεν με νοιάζει τι κάνετε κλπ». Εγώ δεν ένιωθα καλά με το δεύτερο σενάριο. Επομένως όταν αντιλήφθηκα ότι υπάρχει γενικότερα μια αρνητική ενέργεια, το συζήτησα με την Ελένη κατευθείαν και το λύσαμε και έφυγα. Αλλά έφυγα μην έχοντας να κάνω κάτι άλλο».