Από πρωινό στον ΑΝΤ1 σειρά στον Alpha η Ντορέττα Παπαδημητρίου [βίντεο]

11/01/19 • 16:06 | UPD 11/01/19 • 16:06

Newsroom eleftherostypos.gr

Το προηγούμενο διάστημα ακουγόταν έντονα για τον ΑΝΤ1, αλλά τελικά η Ντορέττα έκλεισε στον Alpha για τη νέα χρονιά.

Από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου ο ΑΝΤ1 είχε δείξει τις προθέσεις του να ποντάρει σε νέα προγράμματα και να βρει τις ζώνες εκείνες που θα του δώσουν πρωτιά και καλά νούμερα. Γι΄αυτό είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου για να αναλάβει το πρωινό του Σαββατοκύριακου.

Μάλιστα, ακουγόταν ότι είχε συμφωνήσει με τον Δημήτρη Καμπουράκη για την πρωινή ενημέρωση και με τη Ντορέττα για να πάρει τη σκυτάλη με την ψυχαγωγία. Τελικά ο Καμπουράκης έκλεισε με τον ΣΚΑΪ, την τελευταία τηλεοπτική στέγη της Ντορέττας, και η διαφαινόμενη συμφωνία με την ηθοποιό χάλασε.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που εμφανίζεται στην παράσταση Μαριχουάνα Stop, βρέθηκε στο Happy Day και περιέγραψε τι έγινε με τον ΑΝΤ1 και πόσο κοντά είχαν φτάσει. Αποκάλυψε επίσης ότι έχει συμφωνήσει να συμμετέχει σε μια νέα σειρά που ετοιμάζει ο Alpha για τη νέα χρονιά. Κάτι που σημαίνει ότι τη φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα τη δούμε κάπου.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη με τον ΑΝΤ1. Όντως είχαμε μιλήσει αρκετά προχωρημένα και στο μυαλό μου ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί. Κάτι πήγε στραβά στον προγραμματισμό του καναλιού και δεν προχώρησε. Δεν είναι κι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Όχι μόνο σε μένα προσωπικά. Γενικά μες στη δουλειά.

Τελικά προέκυψε αυτό. Είναι ένα πολύ ωραίο σίριαλ που θα ξεκινήσει από τη νέα σεζόν στον σταθμό. Μια πολύ ωραία κωμωδία και από όσο έχω διαβάσει, με ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο. Είναι στη φάση της προπαραγωγής τώρα. Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα μέσα στους επόμενους μήνες και θα βγει στις οθόνες μας από τη νέα σεζόν, στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Το θέμα της παρουσίασης φυσικά και με ενδιαφέρει και νομίζω ότι αν από του χρόνου εκτός από το σίριαλ προκύψει και κάτι άλλο στο κομμάτι της παρουσίασης που μπορούμε να μιλήσουμε, φυσικά και θα με ενδιέφερε».

Copy link
Powered by Social Snap