Η Μία Καλίφα ετοιμάζει νέα «ταινία» με θέμα την Premier League [εικόνες]

10/01/19 • 15:07 | UPD 10/01/19 • 15:07

Newsroom eleftherostypos.gr

Η διάσημη πορνοστάρ Μία Καλίφα επανήλθε πριν λίγο καιρό στις επάλξεις και φαίνεται πως ετοιμάζει κάτι που θα κάνει θραύση.

Είναι αναμφίβολα το πιο καυτό όνομα στον χώρο των «ενήλικων» ταινιών. Η Μία Καλίφα κάνει επιτυχία με κάθε της ταινία και μετά το διάλειμμα που πήρε, επέστρεψε δυναμικά και αρκετά δραστήρια στο ρόλο της. Αυτές τις μέρες ετοιμάζει κάτι νέο που από τα συμφραζόμενα της αφορά την Premier League.

Η Μία και μοναδική για τόσους χρήστες και «επισκέπτες» στο Pornhub και τα υπόλοιπα sites ανάλογου περιεχομένου, θέλησε να δώσει μια ιδέα στους θαυμαστές της από αυτό που θα ακολουθήσει.

Ποστάροντας δύο φωτογραφίες από τον χώρο των γυρισμάτων, η Μία Καλίφα έκανε λόγο για μια τεράστια επιτυχία. «Πρώτη μέρα γυρισμάτων στο Λονδίνο και ήταν μια τεράστια επιτυχία. Ανυπομονώ να ανακοινώσω σε όλους σας αυτό πάνω στο οποίο δουλεύουμε».

Το μυαλό όλων πηγαίνει προφανώς σε μια νέα ταινία, ενώ από τα tag που έχει κάνει η Καλίφα, το ένα δεδομένο είναι πως θα σχετίζεται αρκετά με την Premier League. Άλλωστε, στη δεύτερη φωτογραφία φοράει φανέλα της Γουέστ Χαμ. Το δεύτερο tag που λέει F*CKYOUREF αφήνει να εννοηθεί ότι ίσως να πρόκειται για κάποιο σενάριο γυναίκας ποδοσφαιριστή και διαιτητή.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να μην έχει καμία σχέση με την ιδιότητα της ως πορνοστάρ και να πρόκειται για την ιδιότητα της ως Youtuber.

View this post on Instagram

⚒⚒⚒ @uref.official

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on