Αρνείται το ξεμάλλιασμα με την Αποστολία Ζώη

Η Demy εξηγεί γιατί τα «βρόντηξε» κι έφυγε από το Στην Υγειά Μας [βίντεο]

09/01/19 • 13:49 | UPD 09/01/19 • 13:49

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο πρωτοχρονιάτικο Στην Υγειά Μας είδαμε την Αποστολία Ζώη και τον Αργυρό. Αυτή που δεν είδαμε γιατί έφυγε εκνευρισμένη ήταν η Demy.

Τα γυρίσματα του πρωτοχρονιάτικου προγράμματος του Στην Υγειά Μας έγιναν στα μέσα του Δεκεμβρίου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Αποστολία Ζώη και η Demy. Την πρώτη την είδαμε να τραγουδάει, την δεύτερη όχι. Ο λόγος είναι ότι η τραγουδίστρια είχε αποχωρήσει ύστερα από διαφωνίες με την παραγωγή.

Οι φήμες τότε έλεγαν ότι είχε τσακωθεί άγρια με την Αποστολία Ζώη κι ότι ζητούσε επίμονα από την παραγωγή να κάτσει δίπλα στον Αργυρό που ήταν και το κεντρικό όνομα. Τελικά η αλήθεια απείχε αρκετά απ΄αυτό. Στην πραγματικότητα το πρόβλημα ήταν μόνο η θέση της, αφού την είχαν τοποθετήσει δίπλα στο πιάνο, δηλαδή τέρμα γωνία. Κάτι που σήμαινε πως η κάμερα δεν θα την έδειχνε παρά ελάχιστα.

Ύστερα από απόφαση της δισκογραφικής της, της Panik, αποχώρησε από το γύρισμα. Η Demy μίλησε μετά από ένα μήνα για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, χωρίς βέβαια να λέει ευθέως τι έγινε. Αρνήθηκε όμως κατηγορηματικά το…ξεμάλλιασμα με την Αποστολία Ζώη.

«Σίγουρα δε συνέβη αυτό που έγραψαν ακριβώς. Γιατί πάντα τα μεγαλοποιούν και σε κάποιες περιπτώσεις προς μία σεξιστική κατεύθυνση. Όντως εκείνο το βράδυ συνέβησαν κάποια πράγματα. Δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και επέλεξα από το να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει και μένα και την εταιρεία μου, που έχει επενδύσει τόσα χρόνια σε μένα, να πάω σπίτι μου.

Κι ας είχα κάνει πρόβες, κι ας είχα πληρώσει για φορέματα. Και η Αποστολία είχε ένα θέμα δικό της. Μας έμπλεξαν, είπαν πως ξεμαλλιαστήκαμε. Με το που ακούμε ότι μια γυναίκα απαιτεί κάτι για τη δουλειά της, γίνεται λίγο σεξιστικό. Επαγγελματίες είμαστε. Κάποιες φορές δεν βγαίνουν όλα».

Copy link
Powered by Social Snap