Απογοητευμένη η Καινούργιου με την «επίθεση» της Γερμανού [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
6 λεπτά
Απογοητευμένη η Καινούργιου με την «επίθεση» της Γερμανού [βίντεο]

Αυτό που συνέβη μέσα στο Σαββατοκύριακο με την Κατερίνα Καινούργιου και τους φανατικούς θαυμαστές των BTS, του πιο δημοφιλούς συγκροτήματος της K-Pop, κανείς δε μπορούσε να το φανταστεί. Τα σχόλια που έγιναν το πρωί της Παρασκευής στο Ευτυχείτε έφεραν τη μήνη των λεγόμενων ARMY και το πράγμα ξέφυγε.

«Αν είχα δύο σφαίρες κι έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σ΄εσένα, τον Χίτλερ και τον Τραμπ, θα έριχνα και τις δύο σ΄εσένα» έλεγε ένα σχόλιο που δημοσίευσε στο Instagram η Κατερίνα. Άλλα απειλούσαν τη ζωή της πιο ευθέως. Άλλα την οικογένεια της. Γενικώς η κατάσταση ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε άπειρες φορές συγγνώμη, έλαβε κι αρκετά απολογητικά μηνύματα από φανατικούς των BTS στην Ελλάδα, χωρίς να καταφέρει να αμβλύνει λίγο τα πράγματα. Μέσα σε όλα είδε και τη Ναταλία Γερμανού να λέει κάποια πράγματα στην εκπομπή της που την στενοχώρησαν και τη σόκαραν όπως περιγράφει.

«Μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια παρουσιάστρια που σέβομαι και αγαπάω -έχω σοκαριστεί με τις δηλώσεις της-, μας έκανε και μάθημα για την κορεατική μουσική. Μετά από όλο αυτό που έχω υποστεί, συνέχισε να με χτυπάει. Ευχαριστώ Ναταλία μου! Όχι, ευχαριστώ πολύ! Πέρασα ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο. Εγώ τόσα χρόνια μιλάω μόνο με τα καλύτερα για τη Ναταλία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό, αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου. Δεν έχω λόγια! Το πολύ πολύ να πάθω όλα αυτά που λένε Ναταλία μου! Δεν πειράζει».

Την ίδια στιγμή ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατηγόρησε τη Ναταλία με την οποία έχουν μακρά ιστορία ως μουσικοσυνθέτες, λέγοντας ότι ούτε εκείνη δεν είχε ιδέα ποιοι είναι οι BTS και κακώς στοχοποιεί την Καινούργιου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=632&v=qA40VWJUONE

Αν μπορούν να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα από όλο αυτό είναι τα προφανή. Ότι δηλαδή δεν δικαιολογείται από ΠΟΥΘΕΝΑ όλη αυτή η επίθεση που δέχτηκε η εκπομπή Ευτυχείτε για σχόλια που ήταν μεν άστοχα, αλλά με τίποτα δεν είχαν ρατσιστικό υπόβαθρο και σε κάνει να σκέφτεσαι διαρκώς πόσο μεγάλος οχετός είναι τα social media, αλλά κι ίσως να είναι καλύτερα που εκτονώνεται εκεί το μίσος, γιατί ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος φανατικός των BTS σε πιο προσωπικό επίπεδο στην Κατερίνα;

Από τη στιγμή που ζητήθηκε συγγνώμη για την απρέπεια τόσες φορές, είναι αναντίρρητο ότι το θέμα πρέπει να λήξει. Το μοναδικό πράγμα για το οποίο μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους συντελεστές του Ευτυχείτε είναι για την τραγική άγνοια τους και το γεγονός ότι παρουσιάζονται για άλλη μια φορά αδαείς σε όσα δεν αφορούν την ελληνική σόουμπιζ. Ό,τι δεν βρίσκεται στο μεγάλο μας τσίρκο, δεν μας αφορά.

Κι αν η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί κάπως να δικαιολογηθεί, οι υπόλοιποι που έχουν κάνει δημοσιογραφική δουλειά και λένε ότι είναι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να γνωρίζουν τους BTS. Ιδίως επειδή δεν μιλάμε για μια μπάντα που απλώς είναι δημοφιλής στην Κορέα ή στην Άπω Ανατολή. Γίνεται ο πανζουρλισμός όπου κι αν βρεθούν. Έχουν βρεθεί καλεσμένοι στα late night shows του Φάλον και του Κόρντεν και επί δέκα λεπτά το κοινό ούρλιαζε.

Αυτό είναι ένα πάθημα που έγινε μάθημα με πολύ άσχημο τρόπο, αλλά το βασικότερο είναι να εκτονωθεί.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version