Η γυμνή Χριστίνα Κολέτσα θα σε κάνει να σταματήσεις τα πάντα [εικόνα]

28/12/18 • 17:53 | UPD 28/12/18 • 17:53

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Χριστίνα Κολέτσα είναι μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες και αυτό το πιστοποιεί με τη φωτογράφιση που έκανε για το DownTown.

Αν μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε όλο το sex appeal του κόσμου σε ένα μπουκαλάκι, τότε η Χριστίνα Κολέτσα θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει το δοχείο του. Γιατί είναι η πιο compact εκδοχή που μπορείς να βρεις. Από την κορυφή ως τα νύχια παράγει έναν μαγνητισμό, μια υπερδιέγερση του μυαλού.

Μπορεί να μοιάζουν υπερβολικά και φανφάρες όλα αυτά που γράφουμε, αλλά κι εσείς το ίδιο θα κάνατε στη θέση μας αν είχατε δει τη φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγες ώρες στο Instagram. Μια φωτογραφία που θα την ήθελαν όλοι για να γίνει αφίσα στο δωμάτιο τους ή το εξώφυλλο στο ημερολόγιο τους.

Η Χριστίνα Κολέτσα πόζαρε κι αυτή για το τελευταίο τεύχος του DownTown για την καταπολέμηση του AIDS. Όταν λέμε πόζαρε, εννοούμε ότι έμεινε γυμνή, ξάπλωσε μπρούμυτα, σήκωσε ψηλά τα πόδια της με παιχνιδιάρικο ύφος και χαμογέλασε στο φακό «ρίχνοντας στη μάχη» όλη τη γοητεία της.

Τα οπίσθια της αποκαλύπτονται, το πρόσωπο της σε καθοδηγεί και σε κατακτά. Μετά απ΄αυτή τη φωτογραφία θα δυσκολευτείς πολύ να βρεις Ελληνίδα που να την ξεπερνάει.

Copy link
Powered by Social Snap