Δεν το λες μαγιό αυτό

Η Λίντσεϊ Πέλας δεν προσπαθεί καν να καλύψει τα προσόντα της [εικόνα]

24/12/18 • 17:57 | UPD 24/12/18 • 17:57

Newsroom eleftherostypos.gr

Μπορεί ένα τόσο πληθωρικό κορίτσι όπως η Λίντσεϊ Πέλας να χρειάζεται παραπάνω ύφασμα για να την καλύψει, αλλά δε δείχνει να σκάει ιδιαίτερα. Το απολαμβάνει.

Από το ξεκίνημα της στο χώρο της σόουμπιζ μιλούσε για το στήθος της. Προσπαθούσε να μας κάνει να καταλάβουμε ότι για εκείνη είναι ένα ζόρικο ζήτημα σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας. Το παράξενο είναι ότι η Λίντσεϊ Πέλας δεν επικύρωσε ποτέ με τις πράξεις της τα λόγια της. Κάθε της ανάρτηση στο Instagram δείχνει το αντίθετο.

Είχε πει ότι δυσκολεύεται να βρει ρούχα κι εσώρουχα στο μέγεθός της. Και την κατανοούμε και στεκόμαστε στο πλάι της. Αλλά το μαγιό που φοράει στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram δεν είναι της κατηγορίας «έψαξα παντού για να βρω κάτι. Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω».

Προφανώς και το απολαμβάνει να την παινεύουν οι άντρες για το πληθωρικό της στήθος και σαφώς κανείς δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Η Λίντσεϊ Πέλας φαίνεται να φοράει ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και στη φωτογραφία απεικονίζεται μόνο το πάνω μέρος.

Σαν μια τιράντα περασμένη γύρω από το λαιμό της που έχει ως μόνη αποστολή να συγκρατήσει το στήθος της. Προσοχή. Όχι να το καλύψει. Άλλωστε, όπως θα δείτε, δεν μπαίνει καν στη διαδικασία για κάτι τέτοιο.

View this post on Instagram

Christmas in Cali

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on