Αντέχει και στους μείον

Η Σάρα Άντεργουντ κάθεται γυμνή μέσα στο χιόνι [εικόνα]

06/12/18 • 18:12 | UPD 06/12/18 • 18:12

Newsroom eleftherostypos.gr

Στη φωτογραφία που ανέβασε η Σάρα Άντεργουντ είναι καθιστή, δίχως ίχνος ρούχου ή εσώρουχου πάνω της και με φόντο ένα χιονισμένο τοπίο.

«Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος;» λέει ο θυμόσοφος λαός. Εμείς θα παραφράσουμε το δημώδες και θα πούμε «μπρος στα likes τι είναι το κρύο;». Και θα το κάνουμε όχι για εμάς, αλλά για τη Σάρα Άντεργουντ. Μια κοπέλα που δε διστάζει να φορέσει όσο το δυνατόν λιγότερα, ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Όλα τα likes του κόσμου δεν θα μας έπειθαν να μείνουμε εντελώς γυμνοί και να ποζάρουμε καθώς βρισκόμαστε σε ένα χιονισμένο τοπίο. Ακόμα κι αν στεκόμαστε μέσα σε σκηνή, ακόμα κι αν έχουμε ένα στρώμα να μας προστατεύει κάπως. Γι΄αυτό όμως εμείς δεν είμαστε influencers και δεν έχουμε τη δυναμική που έχουν άλλες στο Instagram.

Η Σάρα Άντεργουντ στην προκειμένη είναι μια κοπέλα με πάνω από 9 εκατομμύρια ακόλουθους. Πώς τους απέκτησε αυτούς; Με συνεχή τροφοδότηση. Και με αντοχή σε καιρικές συνθήκες υπό του μηδενός. Στη φωτογραφία που ανέβασε θα την δεις να είναι καθιστή, δίχως ίχνος ρούχου ή εσώρουχου πάνω της. Α, εξαιρείται το σκουφί στο κεφάλι.

Μια κουβέρτα την καλύπτει από μπροστά, αλλά η ίδια φροντίζει να δώσει στους followers μια εικόνα από τα οπίσθια της. «Περισσότερα πρωινά σαν κι αυτό» λέει το σχόλιο στη φωτογραφία και νομίζουμε όλοι συμφωνούν. Όλοι θα ήθελαν να ξυπνούν το πρωί και να βλέπουν αυτό το θέαμα.

Copy link
Powered by Social Snap