Αντί για φύλλο συκής, στρινγκ

Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει σχεδόν γυμνή σαν μια άλλη Εύα [εικόνα]

04/12/18 • 18:34 | UPD 04/12/18 • 18:34

Newsroom eleftherostypos.gr

Ελάχιστα πράγματα καλύπτουν το κορμί της Κιμ Καρντάσιαν. Τα μαλλιά της καλύπτουν το στήθος της και ένα ανύπαρκτο εσώρουχο τα υπόλοιπα.

Σε όλες τις κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές απεικονίζεις των πρωτόπλαστων, η Εύα έχει μακριά μαλλιά που φτάνουν σχεδόν ως το γόνατο και καλύπτουν το στήθος της, ενώ το φύλλο συκής καλύπτει το άλλο απόκρυφο σημείο. Κάτι πολύ κοντά σε αυτό το κόνσεπτ επιχείρησε και η Κιμ Καρντάσιαν στη νέα της φωτογραφία.

Το τελευταίο διάστημα κονταροχτυπιέται με την αδερφή της Κάιλι για το ποια θα έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram. Τη μια βδομάδα κερδίζει η μία, την άλλη προπορεύεται η έτερη. Το βέβαιο είναι ότι με αναρτήσεις όπως η ακόλουθη, η Κιμ θα καταφέρνει να παίρνει κεφάλι στη μονομαχία.

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε μια ανάρτηση για την κυκλοφορία της νέας σειράς αρωμάτων της, ένα από τα πολλά προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της. Για τις ανάγκες της φωτογραφίας έμεινε εντελώς γυμνή. Οκ, όχι εντελώς.

Αλλά το κορδόνι που φαίνεται ότι φοράει για εσώρουχο, δεν κάνει καμία τρομερή διαφορά. Την ίδια στιγμή τα μαλλιά της καλύπτουν το πληθωρικό της στήθος και θυμίζει πραγματικά κάτι από πρωτόπλαστη. Άλλωστε, έτσι όπως έχει τοποθετήσει το σώμα της και όπως κοιτάζει, έχει αυτό το αθώα αμαρτωλό.