Η Σάρα Άντεργουντ γυρίζει την πλάτη και κολάζει με το μαγιό της [εικόνα]

29/11/18 • 18:14 | UPD 29/11/18 • 18:14

Newsroom eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχει πια τρόπος να περιγραφεί η Σάρα Άντεργουντ και αυτά που ανεβάζει στο Instagram. Η τελευταία της φωτογραφία ισοδυναμεί με 1000...σκέψεις.

Στον τελευταίο κύκλο του House of Cards είναι η Κλερ Άντεργουντ που διαφεντεύει την Αμερική και παίζει με τους υπόλοιπους. Στην φωτογραφία που θα δεις λίγο πιο κάτω είναι η Σάρα Άντεργουντ που θα διαφεντέψει την ψυχή και το μυαλό σου και θα παίξει επικίνδυνο παιχνίδι με την καρδιά σου.

Κι αφού σου πούμε να μη μας δώσεις εμάς το βραβείο που κάναμε αυτή τη σύνδεση, θα σου πούμε να το απονείμεις στην 34χρονη Σάρα, η οποία έχει όλα τα φόντα για να κρατάει τον ανδρικό πληθυσμό στο μικροκαμωμένο κορμί της για τα επόμενα 10-15 χρόνια.

Πρώτον, γιατί είναι τυχερή στα γονίδια και δεν μοιάζει με 34αρα. Δεύτερον, γιατί φροντίζει το σώμα της και εκείνο της το ανταποδίδει. Όπως το ανταποδίδει και σε όσους έχουν στηρίξει με την αμέριστη αγάπη τους τη Σάρα Άντεργουντ όλα τα αυτά χρόνια της δόξας της.

Η ανταπόδοση έρχεται με τεράστιες προσαυξήσεις με αυτή τη φωτογραφία. Η Σάρα είναι μέσα σε μια πισίνα, μπροστά σε ένα ενυδρείο και παρατηρεί τα ψάρια. Τα παρατηρεί φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και με γυρισμένη την πλάτη. Όλοι οι υπόλοιποι δεν παρατηρούν τα ψάρια.