Τρελαίνει κόσμο με αυτές τις φωτογραφίες η Emily Ratajkowski

29/11/18 • 16:36 | UPD 29/11/18 • 16:38

Newsroom eleftherostypos.gr

Πόζες με μαγιό από την Emily Ratajkowski έχεις δει πολλές. Πόζες με μπραζίλιαν μαγιό επίσης πολλές. Πόζες με μπραζίλιαν μαγιό όπως αυτές μάλλον όχι.

Όχι, δεν είσαι έτοιμος. Όχι, δεν διαθέτει κανείς άνθρωπος την πνευματική ψυχραιμία και διαύγεια για να αντιμετωπίσει αυτό το θέαμα. Ναι, δεν είναι κάτι σπάνιο το να βλέπεις την Emily Ratajkowski με μαγιό. Αλλά κάθε φορά έχει μια πόζα που θα φανεί σαν διαφορετική. Κάθε πόζα της θα είναι μια μοναδική περίπτωση.

Κι αφού ξεπέρασες τις πρώτες γραμμές θεωρώντας πως θα αντέξεις, θα σου ξαναδώσουμε την ευκαιρία. Δεν υπάρχει ψυχολογική προετοιμασία που να λειτουργεί αποτελεσματικά γι΄αυτό που πρόκειται να δεις.

Η Emily Ratajkowski δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες της με μαγιό τις τελευταίες εβδομάδες και το κάνει λόγω της κυκλοφορίας της κολεξιόν του brand της. Έχει δοκιμάσει τα πάντα με την ίδια αποτελεσματικότητα. Μαγιό, πόζες, γκριμάτσες. Κι όμως φαίνεται πως το ρεπερτόριο της είναι ανεξάντλητο.

Αυτή τη φορά την βλέπουμε με ένα ολόσωμο μπραζίλιαν με κοψίματα στην πλάτη. Όλη η αξία βρίσκεται στην πόζα της. Με γυρισμένη πλάτη και με τα χέρια της τοποθετημένα σε ένα σημείο που κάνει όλους τους άντρες να χάνουν τη μιλιά τους. Ποτέ ξανά δεν είχε αποτυπωθεί καλύτερα και πιο πιστά η τελειότητα.

View this post on Instagram

🖤@inamorataswim

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on