Φουντώνει η αντιπαράθεση

Έλενα Ακρίτα: Σας άρεσε κύριε Σεφερλή που κριθήκατε;

29/11/18 • 11:39 | UPD 29/11/18 • 11:39

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Έλενα Ακρίτα αποκάλεσε το θέατρο του trash, εκείνος ξέσπασε και έκανε λόγο για μήνυση, εκείνη ανταπάντησε και η διελκυστίνδα αντιπαράθεσης θα συνεχιστεί για καιρό μάλλον.

Αν την πρώτη φορά μπορούσε να της πει κάτι γιατί επρόκειτο για ένα κείμενο της γραμμένο σε εφημερίδα, αυτή τη φορά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως και αν θα αντιδράσει ξανά ο Μάρκος Σεφερλής. Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στη μήνυση και όσα υποστήριξε το βράδυ της Τρίτης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Μια κόντρα που ξεκίνησε σε εντελώς λανθασμένη βάση από τον κ. Σεφερλή, φαίνεται πως θα τραβήξει για καιρό ακόμα. Ο «κωμικός» ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης και σχεδόν δάκρυσε από τα όσα του καταλόγισε η δημοσιογράφος για το trash κοινό του, έβαλε στην κουβέντα το παιδί του και το ήθος του, ενώ στην πραγματικότητα κανείς δεν τόλμησε να προσβάλλει αυτά τα δύο. Αυτό που η κυρία Ακρίτα είπε είναι ότι καλλιτεχνικά βασίζεται σε κάτι που εκείνη θεωρεί trash.

Η δράση έφερε αντίδραση κι η αντίδραση έφερε ξανά αντίδραση. Έτσι, η Έλενα Ακρίτα έκανε αναδημοσίευση μια ανάρτηση φίλου της στο Facebook που σχολίαζε τα περί μήνυσης, ενώ αν προσέξει κανείς στα σχόλια, έχει προσθέσει άρθρα του παρελθόντος που συνηγορούν στα λεγόμενα της για το trash θέατρο του κ. Σεφερλή.

Το πού θα καταλήξει αυτή η αντιπαράθεση, μένει να φανεί. Το βέβαιο είναι ότι ο κ. Σεφερλής αδυνατεί να καταλάβει ότι η κριτική έγινε στην «καλλιτεχνική» του υπόσταση και όχι στο ποιόν του ως άνθρωπος. Έγινε μάλιστα από τη σκοπιά της αρθρογράφου, αποτελεί εν ολίγοις μια προσωπική άποψη. Αν θεωρεί ότι η προσωπική άποψη αυτής της μορφής είναι κολάσιμη, τότε να μην τολμάμε να τον κριτικάρουμε και να του κάνουμε λατρευτικές δεήσεις κάθε μέρα για να ικανοποιηθεί.

Copy link
Powered by Social Snap