Και δεν είναι το μόνο απολαυστικό πάνω της

Η Καντίς Σουάνπολ έχει απολαυστικές καμπύλες [εικόνα]

28/11/18 • 11:44 | UPD 28/11/18 • 11:44

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Καντίς Σουάνπολ έχει πολλούς τρόπους να μαγνητίσει τα βλέμματα. Αυτή τη φορά το κάνει με μια πόζα που δίνει άλλη διάσταση στις καμπύλες της.

Νομίζουμε πως θα μας πάρει πολύ καιρό για να σταματήσουμε να θαυμάζουμε την Καντίς Σουάνπολ και αυτό που κατάφερε μετά τις δύο γέννες που έκανε. Το σώμα της μοιάζει να είναι καλύτερο κι από πριν. Όσο κι αν μιλάμε για μια γυναίκα που αμείβεται αδρά, δεν είναι καθόλου εύκολο να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα.

Αναμφίβολα παίζει μεγάλο ρόλο η συνήθεια στον οργανισμό της, αλλά και πάλι εμείς δηλώνουμε τον αμέριστο θαυμασμό μας προς το πρόσωπό της. Και το σώμα της. Ολόκληρη είναι μια γυναίκα που σου δίνει ερεθίσματα και την χαρακτηρίζει μια σπάνια ομορφιά.

Τα μάτια της είναι μοναδικά. Τόσο σε χρωματισμό όσο και σε σχηματισμό. Το χρώμα του δέρματος της είναι λες και κάποιος της έκανε τατουάζ τον ουρανό της αφρικανικής ηπείρου που είναι καθαρός και με τα αστέρια να φαίνονται κάθε βράδυ. Εκεί που κορυφώνεται η μυσταγωγία είναι στο κορμί της. Στις καμπύλες της.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και είναι με το μαγιό, οι καμπύλες της είναι αυτές που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η αντίθεση με τη λεπτή της μέση και η πόζα της κάνουν ακόμα πιο «χορταστικό» το θέαμα.

View this post on Instagram

Peach dreams in @tropicofc @amangiri

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on