Όπως και σε έναν από τους γάμους της

Σοκάρει η Κιμ Καρντάσιαν: Είχα πάρει Ecstasy όταν έκανα το sex tape [βίντεο]

26/11/18 • 17:48 | UPD 26/11/18 • 17:48

Newsroom eleftherostypos.gr

Η παραδοχή της Κιμ Καρντάσιαν κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ήταν υπό την επήρεια χαπιών Ecstasy όταν γύρισε το sex tape.

Σήμερα στα 38 της χρόνια απέχει πολύ ως αντίληψη και εικόνα από τη γυναίκα που γνώρισε η παγκόσμια showbiz το 2009. Λειτουργεί ώριμα, έχει τρία παιδιά, είναι μια επιχειρηματίας. Η Κιμ Καρντάσιαν έζησε την παράνοια των 25 ετών και έκανε πράγματα που την οδήγησαν σε αποτυχημένες αποφάσεις.

Όσο κι αν το περίφημο sex tape της με τον Ray-J ήταν το διαβατήριο της για τη δόξα, η ίδια θα ήθελε να μην υπήρχε. Όπως θα ήθελε να μην είχε κάνει και τουλάχιστον έναν από τους γάμους της πριν τον Κάνιε Γουέστ.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians η Κιμ Καρντάσιαν έκανε μια σοκαριστική παραδοχή που αφορά και το επίμαχο βίντεο και τον γάμο της με τον Ντέιμον Τόμας. Ομολόγησε στην ουσία ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

«Την πρώτη φορά παντρεύτηκα έχοντας πάρει χάπια Ecstasy. Πήρα Ecstasy μια φορά και παντρεύτηκα, πήρα δεύτερη και έκανα το sex tape. Όλοι το ξέρουν αυτό. Αν δεις το βίντεο, το σαγόνι μου τρέμει όλη την ώρα».

Κι αν για το sex tape της είναι όλα λίγο-πολύ γνωστά, αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι το 2000, σε ηλικία 20 ετών, παντρεύτηκε τον Τόμας. Έμειναν μαζί ως το 2004 και χώρισαν, με την Κιμ να μιλάει για βίαιη συμπεριφορά από μέρους του.