Κινήθηκε δικαστικά εναντίον του

Η Ραμόνα καταγγέλλει τηλεοπτικό πρόσωπο για ρατσιστικό σχόλιο [βίντεο]

21/11/18 • 17:27 | UPD 21/11/18 • 17:27

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νικήτρια του περσινού My Style Rocks Ραμόνα Βλαντή περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως ένιωσε με κάποια ρατσιστικά σχόλια που έγιναν εις βάρος της.

Η Ραμόνα Βλαντή έγινε ένα από τα πιο συζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της περσινής τηλεοπτικής χρονιάς λόγω της νίκης της στο My Style Rocks, αλλά και της γενικότερης συμπεριφοράς που επέδειξε. Ένα χρόνο μετά κάνει καριέρα στη μόδα και μιλάει για τα κατά καιρούς ρατσιστικά σχόλια που δέχεται.

Όπως αποκάλυψε στο Μετά Τα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη, ένα από τα ρατσιστικά σχόλια εις βάρος της έγιναν από τηλεοπτικό πρόσωπο, το οποίο δεν θέλησε να ονοματίσει. Τόνισε όμως ότι έχει κινηθεί δικαστικά και θα λυθεί το ζήτημα με το σχόλιο του.

Η Ραμόνα Βλαντή υποστήριξε ότι με το συγκεκριμένο σχόλιο δεν είχε καν τη διάθεση να πάρει τηλέφωνο το πρόσωπο που το έκανε για να του πει να αναιρέσει. Κινήθηκε νομικά εναντίον του και περιμένει την ετυμηγορία.

«Υπάρχει ένα περιστατικό! Απαιτώ από την τηλεόραση, που είναι κάτι δημόσιο, το βλέπουν παιδιά, είναι η φωνή του λαού για μένα, και όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και είσαι στο γυαλί πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τι λες. Δεν μπορείς να μιλήσεις ρατσιστικά, δεν μπορείς να προσβάλλεις κόσμο, δεν μπορείς να μιλάς για τα κιλά, δεν μπορείς να μιλήσεις για πολλά πράγματα που μπορούν να προσβάλουν τον άλλο.

Πρέπει να σκέφτεσαι και τις οικογένειες από πίσω, πρέπει να σκέφτεσαι διάφορα. Τόσα χρόνια που είμαι στην Ελλάδα, 12-13 χρόνια, δεν έχω νιώσει ποτέ ρατσισμό. Έχω δεχτεί μέσα από την τηλεόραση και αυτό είναι κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Είναι κρίμα γιατί είμαστε στο 2018 και πρέπει να δώσουμε πολύ ωραία μηνύματα. Δεν θα ήθελα να πω όνομα, νομίζω το ξέρει ο κόσμος και αυτό θα λυθεί στα δικαστήρια. Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό».