Αφροδίτη αναδυόμενη εκ της άμμου

Η Σάρα Άντεργουντ ολόγυμνη στην παραλία [εικόνα]

21/11/18 • 12:10 | UPD 21/11/18 • 12:10

Newsroom eleftherostypos.gr

Στην παραλία Ριάλτο της Ουάσινγκτον η Σάρα βρήκε την ευκαιρία της απομόνωσης για να βγάλει όλα τα ρούχα και τα εσώρουχά της

Είναι κάποιες φορές που όσο κι αν προσπαθείς να βρεις λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν αυτό που θες, δεν τις βρίσκεις. Ή δεν υπάρχουν. Είτε γιατί το θέαμα το έχεις ξανασυναντήσει και ξαναπεριγράψει είτε γιατί είναι τόσο εξωπραγματικό που καμία λεκτική εφεύρεση δεν του ταιριάζει. Με τη Σάρα Άντεργουντ ισχύουν και τα δύο.

Εννοούμε ότι και αυτό που θα δεις στη φωτογραφία δεν το λες με τίποτα πρωτόγνωρο, αλλά και ότι, αν και επαναλαμβανόμενο ως μοτίβο, δεν σου αφήνει περιθώρια παρά να ασχοληθείς μαζί του ξανά και ξανά. Κι αν μέχρι τώρα δεν καταλαβαίνεις που το πάμε, θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι.

Η Σάρα Άντεργουντ είναι μια κοπέλα σκέτη ποίηση. Σε όλα της. Απτά και μη απτά. Υλικά και άυλα. Αυτά τα συνδυάζει μοναδικά στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Στην παραλία Ριάλτο της πολιτείας Ουάσινγκτον η Σάρα βρήκε την ευκαιρία της απομόνωσης για να βγάλει όλα τα ρούχα και τα εσώρουχά της και να μείνει γυμνή στην άμμο.

Με τον ήλιο να συνδέεται με τη σκιά για να κρύψει τα επίμαχα σημεία, η Σάρα Άντεργουντ μοιάζει λες και προσγειώθηκε ως άγγελος από τον ουρανό.