Από την αποθέωση στην αποκαθήλωση

Πάνος Καλίδης κατά Αδαμαντίδη: Άφησε 60 οικογένειες χωρίς δουλειά

20/11/18 • 16:20 | UPD 20/11/18 • 16:21

Newsroom eleftherostypos.gr

Πριν προλάβει να συμπληρωθεί ένας μήνας, ο Θέμης Αδαμαντίδης αποχώρησε από το νυχτερινό σχήμα και ο Πάνος Καλίδης τον έβγαλε στη φόρα.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι από τους καλλιτέχνες που ακούγονται περισσότερο στα ραδιόφωνα και όλοι κάνουν λόγο για την αυθεντικά καλή λαϊκή φωνή του. Ο Πάνος Καλίδης έρχεται να «γκρεμίσει» αυτή την συνολική αποδοχή με την ανάρτηση του για το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονταν μαζί.

Η φετινή σεζόν τους βρήκε να εμφανίζονται στην ίδια σκηνή στο North μαζί με την Ελένη Χατζίδου. Μετά από ούτε ένα μήνα εμφανίσεων, ο Θέμης Αδαμαντίδης πήρε την απόφαση να αποχωρίσει από το σχήμα.

Ο Πάνος Καλίδης δεν άφησε ασχολίαστη την κίνησή του κι έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου μιλούσε για την απογοήτευση που του προκάλεσε το είδωλο του. Έκανε λόγο για μια απόφαση που αφήνει 60 οικογένειες χωρίς και με τις γιορτές να είναι κοντά.

«Δυστυχώς κ λέω δυστυχώς γιατί μετά από 18 χρόνια στο τραγούδι σε Αθήνα κ Θεσ/κη βρίσκομαι πρώτη φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα πως το σχήμα στο μαγαζί @north_live_stage_official έφτασε στο τέλος του καθώς ο κύριος Αδαμαντιδης θέλησε να αποχωρήσει κ να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψει γιορτών χωρίς δουλειά και χωρίς καν να σκεφτεί στιγμή η έστω να συζητήσει θέλοντας να πάει κάπου αλλού .

Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση κ στον κύριο Σπυρίδωνα για την άψογη συνεργασία την εμπιστοσύνη που μας έδειξε κ στην @eleni.hatzidou που έκανε πολύ καλά αυτό που γνωρίζει μα κ σε όλα τα παιδιά από έξω προς τα μέσα που συνέβαλαν στην επιτυχία που γνώρισε αυτό το σχήμα γιατί όσοι μας επισκέφτηκαν ήξεραν πως δεν ήταν εύκολο να βρεις τραπέζι κ η διασκέδαση ήταν δεδομένη…

Θα συνεχίσω άλλη μια βδομάδα για να δώσω το δικαίωμα στον επιχειρηματία να βρει κάτι άλλο καθώς ο λόγος που συμμετείχα ήταν επειδή πίστεψα πολύ σε αυτό σχήμα!!! Τα δικά μου επαγγελματικά νέα θα τα ανακοινώσω πολύ σύντομα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις!! Υ.Γ Ο ίδιος άνθρωπος που με γοήτευσε με απογοήτευσε».

View this post on Instagram

Δυστυχώς κ λέω δυστυχώς γιατί μετά από 18 χρόνια στο τραγούδι σε Αθηνα κ Θέσ/κη βρίσκομαι πρώτη φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα πως το σχήμα στο μαγαζί @north_live_stage_official έφτασε στο τέλος του καθως ο κυριος Αδαμαντιδης θέλησε να αποχωρήσει κ να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψη γιορτών χωρίς δουλειά κ χωρίς καν να σκεφτεί στιγμή η έστω να συζητήσει θέλοντας να πάει κάπου αλλού . Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση κ στον κύριο Σπυρίδωνα για την άψογη συνεργασία την εμπιστοσύνη που μας έδειξε κ στην @eleni.hatzidou που έκανε πολύ καλά αυτό που γνωρίζει μα κ σε όλα τα παιδιά από έξω προς τα μέσα που συνέβαλαν στην επιτυχία που γνώρισε αυτό το σχήμα γιατί όσοι μας επισκέφτηκαν ηξεραν πως δεν ήταν εύκολο να βρεις τραπεζι κ η διασκέδαση ήταν δεδομένη… Θα συνεχίσω άλλη μια βδομάδα για να δώσω το δικαίωμα στον επιχειρηματια να βρει κάτι άλλο καθώς ο λόγος που συμμετείχα ήταν επειδή πίστεψα πολύ σε αυτό σχήμα!!! Τα δικά μου επαγγελματικά νέα θα τα ανακοινώσω πολύ σύντομα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις!! Υ.Γ Ο ιδιος άνθρωπος που με γοήτευσε με απογοήτευσε!!!

A post shared by Πανος Καλιδης (@panoskalidis) on

Copy link
Powered by Social Snap