Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη ημίγυμνη στο κρεβάτι [εικόνα]

15/11/18 • 11:23 | UPD 15/11/18 • 11:23

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη βρίσκεται για διακοπές στο Παρίσι και τα πρωινά της ξυπνήματα δεν περιλαμβάνουν πιτζάμες ή εσώρουχα.

Μία από τις διασημότερες ατάκες που είχε πει κάποτε η Μέριλιν Μονρό είναι ότι τα βράδια κοιμάται «φορώντας» μόνο δύο σταγόνες από το αγαπημένο της άρωμα. Αυτής της λογικής φαίνεται να είναι και η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη που κοιμάται και ξυπνάει ημίγυμνη.

Και γι΄αυτό το «ημί» δεν παίρνουμε όρκο, αφού το σεντόνι την καλύπτει από τον αφαλό και κάτω. Από κει και πάνω πάντως είναι βέβαιο ότι δεν φοράει τίποτα. Το αστέρακι πάντως που έχει βάλει σε εκείνο το σημείο ίσως να θέλει να κρύψει το γεγονός ότι κοιμάται γυμνή.

Ελάχιστη σημασία έχει. Γιατί με την Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη δεν ζητάς ποτέ το κάτι παραπάνω. Αυτό που προσφέρει είναι αρκετό. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram είναι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι, μόλις έχει ξυπνήσει και κοιτάζει πιθανότατα το μενού. Και εύχεται να είναι όλα τα πρωινά της ξυπνήματα όπως αυτό. Εμείς δεν θα διαφωνήσουμε στην ευχή της. Στηρίζουμε.