Δεν έχουμε Πρωταπριλιά

Λαζόπουλος και Ντενίση αγκαλιάστηκαν και ασπάστηκαν [βίντεο]

14/11/18 • 11:20 | UPD 14/11/18 • 11:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Μπορεί να την σατίρισε αρκετές φορές και εκείνη να ενοχλήθηκε, αλλά τώρα ο Λαζόπουλος και η Ντενίση τα έχουν αφήσει πίσω τους αυτά.

Στο παρελθόν, και μάλιστα αρκετά πρόσφατο, είχαν αντιπαρατεθεί αρκετές φορές στον δημόσιο λόγο τους. Από τη μια ο Λάκης Λαζόπουλος την σατίριζε πολύ συχνά στο Αλ Τσαντίρι. Από την άλλη η Μιμή Ντενίση ένιωθε να την προσβάλλει και έδινε τις απαντήσεις της σε άλλες εκπομπές. 

Απάντηση στην απάντηση, είχε δημιουργηθεί ένα γαϊτανάκι χωρίς τελειωμό. Ο Λάκης έχει σταματήσει το Τσαντίρι πάνω από 2 χρόνια, οπότε κόπασε αρκετά αυτή η διαμάχη. Πλέον, όντες και οι δύο άνθρωποι του θεάτρου, τα άφησαν όλα πίσω τους και για χάρη της ευγενούς συμπεριφοράς εξέπληξαν τους πάντες.

Στην πρεμιέρα της παράστασης Χτυποκάρδια Στο Θρανίο που σκηνοθετεί ο Λάκης Λαζόπουλος, βρέθηκε η Μιμή Ντενίση. Η Μιμή, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, θέλησε να δώσει τα συγχαρητήρια της μετά το τέλος της παράστασης στους ηθοποιούς, αλλά και στον σκηνοθέτη.

Έτσι, ο Λάκης και η Μιμή αγκαλιάστηκαν και ασπάστηκαν ο ένας τον άλλο. Ένα φιλί μάλιστα που το ζήτησε η ίδια από τον Λάκη, αφού πρώτα τον συνεχάρη για την παράσταση. Όταν εκείνος ρωτήθηκε είπε ότι «Ήρθε, τίμησε την παράσταση, είναι ευγενικό και ανταπέδωσα την κίνησή της. Νομίζω είναι το σωστό και το ευγενικό. Είναι άλλο πράγμα η σάτιρα…».