Τους ζητήθηκε να τα εκκενώσουν

Η φωτιά στην Καλιφόρνια απειλεί τα σπίτια των Καρντάσιαν [εικόνες]

09/11/18 • 18:17 | UPD 09/11/18 • 18:17

Newsroom eleftherostypos.gr

Κιμ, Κόρτνι και Κλόε Καρντάσιαν πήραν τα παιδιά τους και εκκένωσαν τα σπίτια τους μετά την φωτιά που αναπτύχθηκε στην Καλιφόρνια στην περιοχή που διαμένουν.

Το απόγευμα της Πέμπτης η Κιμ Καρντάσιαν βρισκόταν στη φυλακή του Σαν Κουέντιν. Εκεί είχε τετ α τετ με έναν κρατούμενο που του έχει επιβληθεί η θανατική ποινή και κάνει εκστρατεία για να του δοθεί χάρη. Καθώς γυρνούσε στο σπίτι της στην περιοχή Καλαμπάσας, είδε μια μεγάλη φωτιά σε απόσταση όχι και τόσο μακρινή. Όταν έφτασε σπίτι είδε την πυροσβεστική να της ζητά να το εκκενώσει.

Η Καλιφόρνια φλέγεται για άλλη μια φορά μέσα στο 2018. Μια φωτιά που δεν φαινόταν ότι θα γίνει τόσο μεγάλη, έχει φτάσει τώρα σε έκταση 4.000 στρεμμάτων στην παρακείμενη περιοχή Βεντούρα. Η πυροσβεστική ξεκίνησε από χθες το απόγευμα να εκκενώνει σπίτια και η Κιμ με την Κόρτνι Καρντάσιαν ήταν ανάμεσα στους κατοίκους που άφησαν τις οικίες τους.

Η Κιμ πρώτη δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram όσο ήταν καθ΄οδόν για το σπίτι. Στη συνέχεια πήρε τα τρία της παιδιά, μερικά πράγματα και εντός μίας ώρας είχαν αποχωρήσει κατά την υπόδειξη της πυροσβεστικής. Από κοντά και η Κόρτνι η οποία κατευθύνθηκε στο σπίτι της Κένταλ Τζένερ στο Μπέβερλι Χιλς.

Σε αντίστοιχο κίνδυνο θα βρίσκονταν και η Κρις Τζένερ με την Κάιλι, αλλά για καλή τους τύχη έλειπαν από την Καλιφόρνια. Η Κρις είχε ακολουθήσει την Κένταλ στη Νέα Υόρκη για το σόου της Victoria’s Secret, ενώ η Κάιλι συνόδευσε με το παιδί τον άντρα της Τράβις Σκοτ στην περιοδεία του. Η Κλόε Καρντάσιαν πήρε το παιδί της και πήγε να μείνει στο σπίτι του αδερφού της Ρομπ που δεν απέχει πολύ, αλλά βρίσκεται προς ώρας εκτός του πεδίου κινδύνου.

Copy link
Powered by Social Snap