Κρεμλίδου: Μου λένε «ευτυχώς που έχεις την πίσω όψη γιατί από πρόσωπο…» [βίντεο]

09/11/18 • 17:57 | UPD 09/11/18 • 17:57

Newsroom eleftherostypos.gr

Της στέλνουν σχόλια που κακολογούν το πρόσωπό της σε αντίθεση με την πίσω όψη της που είναι αντιστρόφως ανάλογη. Η Έλενα Κρεμλίδου τους αντικρούει με τον τρόπο της.

Αναδείχθηκε από το Ό,τι Να Ναι του ΣΚΑΪ και μετά από το Netwix. Συμμετείχε σε διάφορα σκετσάκια που έκαναν οι συντελεστές των εκάστοτε εκπομπών και στα περισσότερα η κάμερα εστίαζε στα οπίσθια της. Η Έλενα Κρεμλίδου είναι μια εντυπωσιακή κοπέλα και αναμφίβολα η πίσω όψη της παίρνει το πρώτο βλέμμα που θα της ρίξεις. Δεν θα έλεγες με τίποτα όμως ότι το πρόσωπό της δε βλέπεται.

Η ίδια αποκάλυψε στις κάμερες ότι της στέλνουν πάρα πολλοί στα social media ότι είναι τυχερή που έχει αυτή την πίσω όψη, γιατί αν περίμενε να κάνει καριέρα με το πρόσωπό της, δεν θα τα κατάφερνε.

Αν και βρίσκουμε υπερβολικό να θεωρούν πως το πρόσωπό της δεν είναι όμορφο, θα συμφωνήσουμε με την απάντηση που έδωσε σε αυτά τα σχόλια η Έλενα Κρεμλίδου. «Οκ, δε μπορούμε να είμαστε όλες Μπάρμπι. Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο κουκλάρες όσο η Δούκισσα Νομικού. Οπότε ό,τι έχει ο καθένας».

Copy link
Powered by Social Snap