Με μίνι φόρεμα είναι απόλαυση

Αυτή η φωτογραφία αποδεικνύει πόσο γυναικάρα είναι η Βίκυ Κάβουρα

09/11/18 • 16:19 | UPD 09/11/18 • 16:19

Newsroom eleftherostypos.gr

Με το χρυσό μίνι φόρεμα της η Βίκυ Κάβουρα έχει ρίξει το μαλλί στη μία μεριά, έχει αφήσει ώμο ακάλυπτο, έχει δημιουργήσει με λίγα λόγια μια εικόνα που σε κάθε της σημείο είναι ακαταμάχητη.

Ψηλή, ξανθιά με καστανά σημεία, βλέμμα επιτακτικό και παμπόνηρο. Αυτή είναι η Βίκυ Κάβουρα. Και όταν αποφασίζει να βάλει μπρος τη γοητεία της με όλο τον «εξοπλισμό» της, τότε το αποτέλεσμα είναι απανωτά καρδιάκα σε όποιον βρεθεί στο στόχαστρο της. Αν θες αποδείξεις για τον ισχυρισμό μας, έχουμε μία και καλή. Τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. 

Για την ακρίβεια είναι τέσσερις οι αναρτήσεις της, αλλά είναι χαρακτηριστικά σε μία απ΄αυτές που θα πάθεις τη μεγαλύτερη ζημιά. Όχι ότι οι υπόλοιπες δεν παράγουν αλυσιδωτές αντιδράσεις στη φαντασία και τη λίμπιντο. Αλλά είναι αυτή η μία που τρυπάει το ταβάνι. Και είναι η κάτωθι.

Με το χρυσό μίνι φόρεμα της η Βίκυ Κάβουρα έχει ρίξει το μαλλί στη μία μεριά, έχει αφήσει ώμο ακάλυπτο, έχει δημιουργήσει με λίγα λόγια μια εικόνα που σε κάθε της σημείο είναι ακαταμάχητη. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτή η φωτογραφία παράγει μεγαλύτερο sex appeal κι από το βίντεο που την δείχνει ολόκληρη και εν κινήσει.

Πάντως, το να διαλέξεις μια πόζα ως καλύτερη είναι σαν να ζητάς από μια μάνα να πει ποιο παιδί της αγαπάει περισσότερο. Δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Έτσι και με τη Βίκυ. Δεν υπάρχει και λόγος να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Μιλάμε για μια από τις γυναίκες με γάμα κεφαλαίο στη σύγχρονη ελληνική σόουμπιζ.

Copy link
Powered by Social Snap